Artan

8,25 10 13:29
11,14 9.97 13:30
2,99 9.93 13:30
6,10 9.91 13:30
6,23 9.88 13:30
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 13:30
174,90 -9.98 13:30
11.090,00 -9.98 13:30
142,00 -9.96 13:30
41,94 -9.96 13:30
Azalan Hisseler

İşlem

7.728.772.992,80 13:30
5.192.235.568,53 13:30
3.694.586.861,20 13:30
3.327.414.037,25 13:30
3.178.666.607,00 13:30
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Olumsuz yorum yazanlar bir bitmediniz yahu. 82 bin endekstede ayni seykeri yaziyordunuz. Mileete korkusundan mal alamadi belki 82 lerden. Hala ayni argumanlar. Borsada firsatlar bitmez. Dogru kagida dogru zamanda yatirim yapmak kazandirir cogu zaman. Heleki mal alistan kazandirir prensbine uygun olarak ii yerden alirsaniz daha da cok kazabilirsiniz. Hal boyleyken altin olmis 380 faziler belli. Insanlarin ner yatirim yapmasini bekliyorsunuz anladikki. Yuzde 3 stoplu uygun yerden ma almak daha karli olabilir bence.
    Size katılıyorum olumsuz yorum çok burda ama grafik paylaşma yok eğer bir konuda olumlu yada olumsuz konusuyorsaniz bunu grafikle anlatılmalı short ta kalan piyasayı kotuluyor long olanda grafik atinda insanlar bilinclensin sallamayla olmuyor bu işler

Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Size katılıyorum olumsuz yorum çok burda ama grafik paylaşma yok eğer bir konuda olumlu yada olumsuz konusuyorsaniz bunu grafikle anlatılmalı short ta kalan piyasayı kotuluyor long olanda grafik atinda insanlar bilinclensin sallamayla olmuyor bu işler
    Yaw olumsuz konuşursun yazarsın da bu kadar net konuşmak neyin nesi neyin özgüveni hiç anlamadım . Yok 2 vakte kadar şuraya gelecek yok 2 . dip olacak vs. Bir de alay eder gibi üslupla konuşmak neyin kafası onu da anladım. O kadar eminsen kardeş git YouTube da bir kanal aç felaket olumsuzluk pompala en azından buradan kaybettiğini orada çıkarırsın. Toplumun önemli kesimi felaket senaryolarına bayılıyor bizde.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Yaw olumsuz konuşursun yazarsın da bu kadar net konuşmak neyin nesi neyin özgüveni hiç anlamadım . Yok 2 vakte kadar şuraya gelecek yok 2 . dip olacak vs. Bir de alay eder gibi üslupla konuşmak neyin kafası onu da anladım. O kadar eminsen kardeş git YouTube da bir kanal aç felaket olumsuzluk pompala en azından buradan kaybettiğini orada çıkarırsın. Toplumun önemli kesimi felaket senaryolarına bayılıyor bizde.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben onu söylüyorum kardeş short ta kalan kotuluyor longda kalan övüyor grafik atinda görelim grafikte bilmiyisan olumlu yada olumsuz yazmiyacaksin

sen bir grafik at ....

Millet sana mı soracak nasıl yazacağını .... kendini kural koyucu falan mı sanıyorsun

Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Ben onu söylüyorum kardeş short ta kalan kotuluyor longda kalan övüyor grafik atinda görelim grafikte bilmiyisan olumlu yada olumsuz yazmiyacaksin

5.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    sen bir grafik at ....

Millet sana mı soracak nasıl yazacağını .... kendini kural koyucu falan mı sanıyorsun
    Bilader senin seviyene inmeyecem Allah sende de razı olsun

6. ben cebimdeki paraya bakarım

7. buraya niye yazıyorum şöyle izah edeyim
    daha sonra bir bakayım yazdıklarım neymiş diye geçen yıl yazdım
    kendim için kendimi gözlemek için

ne demişim
    insanlar ölünce uyanırlarmış
    arşivde bellidir yazdıklarım

ulan bi baktım 2020 çinde korona virüsü
    fotoğraflar ölen insanlar

demek ki
    ey tüccar
    sana teşekkürler
    iyiki yazmışsın ve iyiki bende değerlendirmişim
    yolun açık olsun bahtın geniş olsun talihin seni mutlu etsin
    sen vazifeni yapmış gerekeni söylemişsin
    bundan sonra sus konuşma
    görmüyormusun Allah ın insanlarla hesabı başlamış
    sana ne kimin yaşarken ölsek daha iyi diyeceğinden kimin sürüneceğinden kimin sağ kalacağından sana ne
    işine bak aileni topla şehirlerdeki akrabalarını şehir dışlarına taşı
    cahillerden yüz çevir açlık ve yokluk başka bir şeydir kimseye hiçbir zaman muhtaç olmayasın
    Allahın verdiği nimetlere şükret ve kimseye karışma

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •