Hala þüphe ederler kardeþim insanlarýn gönül gözleri kapalý olduðu gibi normal gözleride kör olmuþ resmen tepegöz olmuþlar hala kanýt arayana isteyene Covid19 musibeti yetmezmi dünyaya diz çoktürdü herkese hororozlanan amerika küçüldü küçüldü ufaldý mum gibi eridi adeta firavun gibi dizlerinin üstüne çöktü gururundan belli etmemeye çalýþýyorlar ama çoktaaannn secde etti bile ama Rabbim olan Allah onlarý öldürdükleri kanlarýný döktükleri masum çocuklarýn haklarýný asla zayi etmez o yüzden zalimleri affetmeyecektir hesabýný soracaktýr þüphesiz..Ama malesef mücahit ören adýndaki din taciri hala oyunda oynaþta ihtirasla yatýrýmcýlarýn paralarýný dolandýrýp çalma derdinde hükümet ve ortaðýda alkýþlýyor karþýlýklý çýkarlar söz konusu mücahit medyasýný onlarýn emrine vermiþ onlarda onun vatandaþý dolandýrmasýna göz yumuyor bundan daha aþikar zulüm ve zalimlikmi olur..Mücahit ören,Rýza kutlu ýþýk ve benzeri birçok kanunsuz iþler çeviren iþadamlarýnýn þerrinden zulmünden Allah'ýn adaletine sýðýnýyorum þüphesiz o bilir iþini.. Bist'e bakýn görürsünüz bu hýrsýz dolandýrýcý iþadamlarýnýn hisselerindeki anormal düþük fiyatlarý onlardan baþka yok zaten..Atik kardeþ,bir söyledin bin ah iþittin gibi oldu ama gerçekten bu miçler içimizi fena yaktýlar ama haklarýmýzý savunan koruyup kollayan yok malesef..Saðlýcakla kalýn dostlar..Bize din tacirleri atatürk tacirleri deðil adam gibi mert babacan Hz.Ömer adaletinde mübarek gözü pek cesur insanlar lazým kendi menfaatleri için al gülüm ver gülüm deðil..Ben Mücahit Ören,Rýza kutlu Iþýk,Çavuþoðlu kardeþler Çbs boya sahipleri,Yaþar ve Latif Ünal,Þevket aksoy,Ragýp Arsan ve benzeri hýrsýz dolandýrýcý suçlu iþadamlarý yargýlanýp ceza almadan mallarýna el koyulmadan haklarýmýz teslim edilmeden hükümete verdiðim oylardan dolayý hakkýmý helal etmeyeceðim ve asla affetmeyeceðim..Solculara ve iþbirlikçi hainlere zaten hiç oy vermedim aslada vermem ama bu sefer Mhp ve Ak partiyede oy rey yok zaten al 1 oyunuda git diyen minnetsizleride biliyoruz ya neyse yani demem o ki içleri boþaltýlan hileli iflas ettirilen borsa þirketlerinden dolayý zarar ettirilen maðdur olan küçük yatýrýmcýlarýn haklarý iade edilene kadar hükümet ve ortaklarýný asla affetmeyeceðim ama eðer sesimizi duyarlarsa kalýcý sevindirici umutlandýrýcý çözümler getirirlerse sunarlarsa biz maðdur küçük yatýrýmcýlar iþte o zaman bir 18 yýl daha yanlarýnda oluruz..

Yer Ýmleri