Sayfa 975/1000 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sn dimitris ben de dayanamadım bugün kervana katıldım.Malum aslında o topiğe yazmaya karşıydım.Ama adam öyle bariz yanlışları öyle mantıklı bir şekilde doğruymuş gibi gösteriyordu ki dayanamadım ben de yazdım .Artık bir daha yazmam.Çünkü garip bir tarzı var ve kesinlikle çok profesyonel bir müzakereci.Haksız çıkabileceği konularda asla uzatmıyor,habire kendi haklı olabileceği konuları konuşmak istiyor.Bence bu işin eğitimini almış olmalı.Kalemi çok ama çok kuvvetli)))Ha klavyesi demek lazım aslında o da başka.
    Konuyu saptırmak o zihniyetin klasik yöntemi.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Konuyu saptırmak o zihniyetin klasik yöntemi.
    ya hocam o kadar abartmayın yüzsüz trolü, adamın en düşünülmüş yazısı 3 satır ve eskilerin copy paste edilmesinden ibaret. Ben de başa çıkarım yüz kişiyle herkese anlamsız 2 cümle yazarak. Adamın avantajı yüz yüze değiliz yani ne yazsan gider o da o hesa saçmalıkta olsa yazıp geçiyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şaka maka ben gerçekten anlamadım. Coin almak suç değil, Amerikan borsasına girmek suç değil. Kazanma şeklinde sorun yoksa parayı çıkarmak neden suç.
    Önceden böyle miydi yeni mi geldi , bilen var mı? Yoksa meblağdan dolayı mı bir sınır var?
    Son dönemde neyin yasak neyin değil olduğu bir kişiye bağlı olarak değişiyor. malum geçen sene deposunda soğan,patates bulunan tüccarlar sanki uyuşturucu bulunmuş gibi suçlanıyordu. Sahi bu kış bütün sebze meyve fiyatları geçen seneye göre %200-400 arası arttı pazarda, niye tanzim satış olmadı?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Daha kimseye kurus vermediler ha.!
    Mesela Martta alacakları 100 milyarlık vergiyi Eylüle öteliyorlar, iptal etmiyorlar ama yine alacaklar Eylülde. Bunu 100 milyarlık paket, yardım vb olarak açıklıyorlar...

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Mesela Martta alacakları 100 milyarlık vergiyi Eylüle öteliyorlar, iptal etmiyorlar ama yine alacaklar Eylülde. Bunu 100 milyarlık paket, yardım vb olarak açıklıyorlar...
    Sn turalı martta millette para yok,eylülde nerden para bulunacak da o borçlar ödenecek.Palavra palavra işler.Olaylar hep kağıt üstünde ,ortada para falan yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Reuters'e göre kamu bankaları ocak-mayıs arası 50 milyar dolar satmış. Satmamış olsa ne olurdu acaba?

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...-asti-5845342/

7. Sayın hkm bu muzakerecilik değil safsataciliktir.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Safsata

Ayrıca; list of fallacies diye tarayın ingilizce kaynak gelir..

Virüste son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 975/1000 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •