Sayfa 425/831 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    yani kısaca patronun bu fiyatlardan satın aldıgı hisseyi almakta bence sıkıntı yok! patron satış yapıyor olsaydı ve bu haberler tam tersi olsaydı aklıma direk rta ve guler gelirdi. daha sonra özkan ugurun gibi yarrraaa berrreeee derdik!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

2. faccebookda resim videoların altinada yazın hirsizliklarini ses getirir. bunların sayfası orda var herkese açık ,okunuyor, ordada yazılıyor sizlerde destek verin. Sesimizi duyuralım

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    yani kısaca patronun bu fiyatlardan satın aldıgı hisseyi almakta bence sıkıntı yok! patron satış yapıyor olsaydı ve bu haberler tam tersi olsaydı aklıma direk rta ve guler gelirdi. daha sonra özkan ugurun gibi yarrraaa berrreeee derdik!
    Sayın Sasa birşey net öğrenmek istiyorum, patron diyelimki piyasada 43 milyon lotu var bunun dışında yani yüzde 15 halka açık ,yani bunun dışında diyelim ki hisse sattı ve halka açıklığı yüzde 20 yaptı, bunu satmadan bildiğim kadar kap haberi göndermek zorunda değil, ama 1000 lot dahi satsa sattıktan sonra kapa haber göndermek zorunda diye biliyorum, bu kapa haber yollama zorunluluğu kaç gün net olrak biliyor musunuz veya bilen arkadaşlar varmı, ben korkarım ki bu adam son üç günde halka açıklığı yükseltti. Yani piyasadaki 43 milyon haricinde yine mal sattı diye düşünüyorum,cunki OYAK finans ve garantiye yatırım finansman dan yaklaşık 68 milyon lot virman yaptı. Sin gunlerdeki işlem hacminde bir yıla eşitti nerdeyse, haftaya ben satış haberi gönderecek diye düşünüyorum, bunu bildirme süresi kaç gündü, üçüncü gün sonumuydu yoksa sattığı gün mü gondermesi gerekiyor.tesekkiurler bilen açıklarsa net olarak

4.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Sayın Sasa birşey net öğrenmek istiyorum, patron diyelimki piyasada 43 milyon lotu var bunun dışında yani yüzde 15 halka açık ,yani bunun dışında diyelim ki hisse sattı ve halka açıklığı yüzde 20 yaptı, bunu satmadan bildiğim kadar kap haberi göndermek zorunda değil, ama 1000 lot dahi satsa sattıktan sonra kapa haber göndermek zorunda diye biliyorum, bu kapa haber yollama zorunluluğu kaç gün net olrak biliyor musunuz veya bilen arkadaşlar varmı, ben korkarım ki bu adam son üç günde halka açıklığı yükseltti. Yani piyasadaki 43 milyon haricinde yine mal sattı diye düşünüyorum,cunki OYAK finans ve garantiye yatırım finansman dan yaklaşık 68 milyon lot virman yaptı. Sin gunlerdeki işlem hacminde bir yıla eşitti nerdeyse, haftaya ben satış haberi gönderecek diye düşünüyorum, bunu bildirme süresi kaç gündü, üçüncü gün sonumuydu yoksa sattığı gün mü gondermesi gerekiyor.tesekkiurler bilen açıklarsa net olarak
    Ben de 1 lot dahi satsa bildirmek zorunda diye biliyorum, patron olduğu için, fonlarda durum farklı %5’lik dilimleri aşınca azalınca bildirim yapmakla yükümlü. Bazı arkadaşlardan satışı bitirmeden bildirmeyebilir satış bittiğinde bildirim gelecektir gibi yorumlar da var, ama henüz tam doğrusunu bilmiyorum. Bilen varsa bu konu büyük önem arz ediyor hakkaten. Bu malı satan %99 patron ama kesin değil işte.

5.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Bunu bildirmenin suresi en fazla 2 is gunudur.tabi bunu kasitli bildirmiyor olabilir.bunu bildirirse alici bulamaz.spk bildirmedigi taktirde cuzi ceza keser.bu ceza onlara koymaz.obur taraftan milyonlari goturuyorlar.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Ben haftaya su fiyatlardan şu kadar milyon hisse sattık ky geçmiş olsun diye haber gönderecekler diye düşünüyorum, cunki 43 milyon lot dolaşımda iken 80 milyon lot hacim çok uçuk bir hacim, kaldiki üç gün önce yatırım finansman dan 68 milyon virman oldu oyak garanti ve finans yatırıma, bunlar 43 milyon haricinde satışları di diye düşünüyorum. Bakalım kap ne gelecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku

şimdi Alkimde daha önce başımıza geleni söyleyelim patron gk hisse satmak için izin aldı ve bolunme olmadan satmaya başladı (verecegim fiyatlar bolunmuş rakamlar olacakortalama rakam) 9 tlden sattı 9.25 sattı satmak için 11 mılyon lot borsaya bıldırım yaptı ardından hisse 19.50 gördü ve sonra hısse yıkıldı. satıs yapmaya baslayan patron haberlerı gondermeye basladı... 15 tl sattı 13 tl sattıı ortalama 14m lot sattıı(piyasada 60m mal varken 14 mılyona yakın mal sattı)
    kapa %5 altında alış satış haberi gönderilme zorunlulugu yok . Ayrıca patron mal satmış olsa halka açıklık oranı degişmesi gerekli... Hala %15,72

https://www.tukas.com.tr/dosya/3a4680dabc..pdf
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

8.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    şimdi Alkimde daha önce başımıza geleni söyleyelim patron gk hisse satmak için izin aldı ve bolunme olmadan satmaya başladı (verecegim fiyatlar bolunmuş rakamlar olacakortalama rakam) 9 tlden sattı 9.25 sattı 15 tl sattı 13 tl sattıı ortalama 14m lot sattıı(piyasada 60m mal varken 14 mılyona yakın mal sattı)
    kapa %5 altında alış satış haberi gönderilme zorunlulugu yok . Ayrıca patron mal satmış olsa halka açıklık oranı degişmesi gerekli... Hala %15,72

https://www.tukas.com.tr/dosya/3a4680dabc..pdf
    Ortak bu oran haftaya değişebilir sattiysa, kap haberi gelince, yukarıdaki 68 milyon virman etti dedim, şimdi baktım 80 milyon virman etmiş , 68 milyon değilmiş, yani on gün önce yatırım finansman da 149,900 milyon lot varken bugün 69,500 milyon lot kalmış ,yani 80 milyon virman etmiş değişik kurumlara, üç gunde yaptığı bu kadar işlem hacmini bir bucuk iki yılın tamamını toplasan yapmamış hisse, üç gün iki yıla bedel olmuş , bu durum öyle basit bir durum değil. Birşeyler var şirkette ama ne bilemiyorum, yakında birşeyler çıkar ,inşallah olumlu çıkar, birşey olmaması imkansız birşey . İnşallah iyi haber gelir

Sayfa 425/831 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •