Sayfa 248/579 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Demoktratlari da kacirdik topikten. E ne yapayim, salmasinlar kriminalleri ustumuze.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Demoktratlari da kacirdik topikten. E ne yapayim, salmasinlar kriminalleri ustumuze.
    yasaklar kalktı, ŞAHNA kayboldu, dünde yoktu sanki.

ABD'nin demokratlari harbiden kotu. Holywooddakiler gidip ortaligi yakan yikan talan eden hayvanlarin parasini odemis, nezaretten cikarmis.
    Odeyim bakalim. Antifa artik terorist grup, o verdiginiz paralar teroriste yatakliktan gelir bulur sizi sonra.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    yasaklar kalktı, ŞAHNA kayboldu, dünde yoktu sanki.
    Yok o kizdi bana demokrat kotuluyorum diye. Beyaz adama verdi verirstirdi arada. Ortaligi yakan yikan calan talan eden negroya birsey demedi ama.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok o kizdi bana demokrat kotuluyorum diye. Beyaz adama verdi verirstirdi arada. Ortaligi yakan yikan calan talan eden negroya birsey demedi ama.
    böyle bir olayda kim haklı haksız önemli değil, talanı fırsat bilmeleri çok acı ve ilginç. çünkü talan edilen yerler devlet değil, sivil halk, devleti talen et anlarım ama sivil halkın iş yerlerini talan edip nike ayakkabı almak ne demek.

6. Kamu bankalarından 4 yeni kredi paketi diye bir haber var. Bu ev kredileri 0,90 dan 0,60 lara gelirse 15 yıl veya 10 yıl vadeli bir 200 bin tl almak istiyorum valla. Bu fırsat kaçmaz gibi duruyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Topigine koydum derinligi Kar_Aadam. O bayagi yaklasti virusten oncesine.
    Teşekkürler sn 666; Şimdi durum anlaşıldı.
    Bu teyyare 'nin koltugu trapzona gitmez..İnmem gerekir..:-))))

Onu anlatmaya calisiyoruz zaten. Kriminal element cok yuksek. Her toplumunun bir yeyici kesimi var. Bunlarda da bu tembeller yeyiciler.

Her ay vergi verenlerin parasindan 1500 dolar EBT (gida) kuponu aliyorlar. Devlet coguna Section-8 Evi diye de kupan veriyor aylik 500 dolarlik. Cocuk basina 750 dolar aliyorlar. Evli olmasina grek yok. O yuzden bircogunun 10 tane cocugu var 20 tane degisik karidan. Oturup devleti, vergi vereni sagiyorlar.

Bu cocuk kilic cekip saldirdi diye hikaye anlatiliyor ama, onun oncesi de var. Dukkanin onunde taslamaya baslamislar, kilic kamasinda zaten.

36.ci saniyede nasil cuzdanini caldigina da bakabilirsiniz:

Sayfa 248/579 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •