İlk defa bugün çıkıp dışarda yemek yedim
Originally Posted by thebigshort Washinton da iletişim ağları kesilmiş Dow gün içi en düşük değer yapar diyorum Eksi kapanış bekliyorum Eksi başlar artıya döner diyorum. Da henüz spota girişmedileer. Dowun açılışını bekliyorlar galiba. BENCE: Gerçi girişseler ne olacak. 850 den şortladım, spot 900 lerdeydi. spot 450 lerde vadeli 650 lerde. asdas. gınıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by KOÇ Ne güzel Kimi düşecek diyor Kimi çıkacak İnsanlar birbirini böyle ütüyor demekki Valla koç abi bir sen kaldın... bu dow düşmezse bugün daha da düşmez
Originally Posted by hsnlsl Valla koç abi bir sen kaldın... bu dow düşmezse bugün daha da düşmez Ben hepinizimi ütecem şimdi. Açıkçası tombul kuş shortum
Originally Posted by KOÇ Ben hepinizimi ütecem şimdi. Açıkçası tombul kuş shortum Aylık grafiğe bakarak mı açtın. kötüyüm, ben çok kötüyüm.
Cortçular olarak biz de tivitirda ağlaşsak pala bi güzellik yapar mı acaba? #cortçularmatters
Originally Posted by KOÇ Ben hepinizimi ütecem şimdi. Açıkçası tombul kuş shortum Yok bende şortum... Ümit verici bir sen kaldın... Ütelim şu loncuları
Originally Posted by şahit Aylık grafiğe bakarak mı açtın. kötüyüm, ben çok kötüyüm. Saatlik bakıyorum viobta. Sen bu konuda çok fena yanılıyorsun.
Forum Rules
Yer İmleri