Originally Posted by hsnlsl Valla koç abi bir sen kaldın... bu dow düşmezse bugün daha da düşmez Ben hepinizimi ütecem şimdi. Açıkçası tombul kuş shortum
Originally Posted by KOÇ Ben hepinizimi ütecem şimdi. Açıkçası tombul kuş shortum Aylık grafiğe bakarak mı açtın. kötüyüm, ben çok kötüyüm.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit Aylık grafiğe bakarak mı açtın. kötüyüm, ben çok kötüyüm. Saatlik bakıyorum viobta. Sen bu konuda çok fena yanılıyorsun.
Originally Posted by KOÇ Saatlik bakıyorum viobta Uyanık, pozuna uygun seçiyon arada. yok günlük grafik göçmek üzere, yok haftalıkta satta. aylıktan iniltiler geliyi.
Bi yemekçi vardı, habire pasta servisi yapardı. ariston da yok. beardan zaten ben istemem.
5 dakika ya atarım Ekranda değilim Originally Posted by şahit Bi yemekçi vardı, habire pasta servisi yapardı. ariston da yok. beardan zaten ben istemem. SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci 5 dakika ya atarım Ekranda değilim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. İnanılmaz bu adam aşağıda da gözükmüyordu. Matrikize sızmış bu, ben size söyliyim. alo Neo! neo sen misin? beni duyiyirsin?
Originally Posted by şahit İnanılmaz bu adam aşağıda da gözükmüyordu. Matrikize sızmış bu, ben size söyliyim. alo Neo! neo sen misin? beni duyiyirsin? Cepten girenler belki görünmüyör
Forum Rules
Yer İmleri