Sayfa 480/746 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 5962 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

  1.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Sn warren buffet biz sizin gibi wall street te değiliz..köyluk yerde hayvanlarla uğraşıyoruz..)))
    Kozaa dan boyumuzun ölçüsünü aldık, yeni bı köylü güzeli arayisindayim ama hepsi kapılmış gibi..))
    Uzun lafın kısası kozaa dan dolayı içimize korku salinmis kağıtlar arasında salak sülfat bı şekilde dolaşıyorum))
    Sayın bosch bu kağıt uzun vadeli kısa vadede herkesi yanılttı.Açıkcası kozaa yüzünden takibimde olanların hepsi gitti maalesef bu hisse eski seviyesine dahi gelmedi.Gün gelecek belki katlayacak ama sabırlı olan kaç kişi kalacak hissede bilemiyorum.Tek üzüldüğüm nokta bu hissenin böyle oyalanacağını bilseydim diğerlerinden kazandıklarımla şot sayımı en az ikiye katlayacaktım.Şimdi çoğu hisse zirvesinde ya da üstünde.Şu bir gerçek mutlaka elinde al sat için paran olacak yoksa böyle hisselerin arkasından bakar kalırız.Nasip diyelim artık.Hayırlısı.....
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

  2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu arada bugün çektiğim kredinin buyuk kısmıyla tabandan alım yaptım yarın tepkide satarım tepki vermezse 7.00 lere yaklaşabilir ama benim umurumda olmaz. Çünkü ben hissemi biliyorum tanıyorum inanıyorum. Hissenin düşmesi yerlerde sürünmesi daha çok toplayacağım anlamına gelir ve bu beni daha çok sevindirir. Keşke 5e düşse
    Bunu 8.30 taban olduğu gün yazmışım, kalan parayla ertesi gün 7.5,den alıp 8.00 lira ortalama yapmışım. Eğer aklınıza bu gelmiyorsa benim gibi davranabilirsiniz demek istiyordum.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  3.  Alıntı Originally Posted by himone Yazıyı Oku
    İsmen bende de var. Fk olarak sektöründeki en ucuz hisselerden biri hala. Allah korusun savaş çıkarsa emin olun kozaayı da sağlam vurur.
    kozayı sanal vurur, finansal şirketler ise batar. savaş ve kriz kozaya yarar en geç 2ayda toplar kendini
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Evet baktım şimdi fk 5.07 tekniği de güzel. Fakat 7-8 yıl sürecek derin bir finansal ve ekonomik bunalım koşa koşa gelirken fk 3.5 olsa dahi ben alamam. fk 2 olsa portföyümün sadece % 5 i oranında alabilirdim. Dün kozaa satıp aselsan aldım portföyümün %15 ini çıktım. 12.31den yoksa full kozaa daydım. kolay kolay da satmam kozaalarımı ama bedelsiz beklentisi ve yuksek kar artışı beklentisi var. Aselsan genel muduru söyledi. çok da beğendiğim şirkettir kısmette almak varmış bir yıldır kıyamıyordum kozaalarıma. Hisse tam dirençte dönerse de beklerim artık soru değil. kırarsa 46 yı hedef alıyor bana göre başkaları 38 diyor ama 46 yatıyor benim mantığıma. Herkes için hayırlısı olsun diyeyim..
    Bugün bu hareketi yapan var mı bilmiyorum ama tüyoyu vermiştim. kozaa uzun süre 12.22 de gezdi satıp 30.40 dan aselsan alınabilirdi. Ben biraz daha aldım. sadece satmakla %2 kazandım. Aselsan da %5.70 kazandırdı. ikisinin toplamı %7den fazla. Çok yuksek ihtimalle bu hareketleri bekliyordum, bu nedenle sizlere de sinyal verdim. Bu sık yaptığım bir şey değildir. Bakalım bir daha ne zaman gelir böyle bir pozisyon. Çok emin olduğum bir durum olursa yine yazarım.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bugün bu hareketi yapan var mı bilmiyorum ama tüyoyu vermiştim. kozaa uzun süre 12.22 de gezdi satıp 30.40 dan aselsan alınabilirdi. Ben biraz daha aldım. sadece satmakla %2 kazandım. Aselsan da %5.70 kazandırdı. ikisinin toplamı %7den fazla. Çok yuksek ihtimalle bu hareketleri bekliyordum, bu nedenle sizlere de sinyal verdim. Bu sık yaptığım bir şey değildir. Bakalım bir daha ne zaman gelir böyle bir pozisyon. Çok emin olduğum bir durum olursa yine yazarım.
    Yataş , Krdmd , Aselsan , Yükseliş trendinde var daha böyle hisseler de yazmayayım . Garan 8 lira 12 lira hedefli %50 kar potansiyeli var bankalarda yani ... kozaanın 18 gelmesi %50 gitmesi ile aymı getiri. Ben prensip meselesi olarak banka almıyorum . Yaptığınız çok mantıklı idi ama full malla yapılmadığı sürece .

    Arkadaşlar bugün bir arkadaşımla görüştüm muhabbet sohbet derken maddi geliri iyi olan bir arkadaşından bahsetti borsa hakkında bilgisi yokmuş yardımcı olur Musun dedi yatırım yapmak istiyormuş .oturup konuşalım dedi. Dedim ki başımı mı yakacaksın bilgimi aktarırırım gerisine karışmam dedim . borsa çok güzel yükseliyor , çok iyi vs vs .. biliyor tabi beni geçen yıldan 5 liradan İpek'e vardı, kozaa vardı bahsediyorsum vs şimdi alım genele yayılınca ky içeri çekiyorlar .

    Dedim ki bu konuşmalarınız arkadaşınla ne zaman gerçekleşti ? 2 saat önce. , dedim şakın şuan alım yapmasın konuşalım edelim . 2-3 ay önce borsada kıyım vardı o zamanları %1 bile olsa ihtimali var zarar etmesi büyük olasılık dedim . Burdan aldığı hisseler %10 kazandırsa %30-40 kaybettirebilirr dedim .

    İşin açıkçası borsaya hücum var ky tarafından ama küçük yatırımcı kaldırmıyor hisseleri yine kıyım başlayacaktır ...önemli olan maliyetiniz .

    Kozaa da sesler kesiliyor , isyanlar başlıyor , bilançolar sorgulanıyor böyle yükselilerde yerinde sayıyor .. arkadaşlar 4.9 dan aldığım İpek'e borsa bu yükselişlerinde 5 lirayı zor kırdı kozaa 6.5 ları zor kırdı üzerinde kaldı . Arkadaşlar siz borsa gitti diye , bilançolar güzel diye mi 12-13 liralar 15 liralara gittiklerini zannediyorsunuz . Tahtacı piyasayı okuduğu için yukarı çekti ve geçen yılki mahkeme süreci olumlu olunca zirveleri kırdı.

    Bu hisselerin hikayesi bilanço değil bu şirketlerin satılması . Siz aldığınız arsanın etrafındaki arsaların değerlenmesine aldanıyorsunuz . Elinizdeki kozaa arsası var. İmar çıkmamış çıksa zaten fırlayacak . Ama siz diğerler arsalara imreniyorsunuz .yav senin arsan daha değerli yansımamış bu . Görmüyor musunuz nasıl baskı yiyor . Ama ne trendi kırıyor aşağı ne yukarı sıkışma var...

    Kozaaya tüm paranızı basmak doğru değil ama şöyle düşünün diğer hisssleeden kazanırsanızda kozaayı altın gibi biriktirmek lazım .

    Tahtacı bıktırıyor . Adam tahtayı zor tutuyordu zaten bilançodaki durumu kullanıyor şimdi .

    Bu hisseler için İpek'e 70 beklentisi var dedim piyasaya yaydılar dedim . Yahu olmasa bile 4-5 kat potansiyel var bırak olmasın bekle ne olacak ? Stop olmadığın sürece ne olacak ?

    Şuan kumarbazlar borsada , yatırımcılar ayrı bir köşede sabırsız olanın malını alacakları çok güzel ortamlar ...

  6. ne çok malı varmış kozaa nın
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  7. İtiraf edeyimde rahatlayayim bari ,25 yıl bana hicbirsey ogretmemis. Benim portföy kozal,kozaa,Ereğli,tcell ve şişe..sözüm ona en çok nakit olan hisseler, ancak devlet nasilki nakti olanı cezalandırıyor,borculularida mukafatlandiriyor, piyasada aynını yapıyor.biz bu deveyi gutmeyi ogrenememisiz, yakındır bu diyarlardan gideriz..

  8. burada millete gaz verildiğini seziyorum. ART NİYETLİ YORUMLAR VAR
    Dikkat edin arkadaşlar
    Bu şirketin konaklı projesini ne yaptığı belli değil
    Oteli durumu belli değil..
    Hiç bilgi yok Dilerim işin içinde YAĞMA yoktur
    Eğer yoksa gözünüz kapalı alın
    Son faaliyet raporu kafamda bir sürü şüphe uyandırdı..
    İnanın durum netleşin dava bile açmayı düşünüyorum
    kimi kime dava edeceksek
    Son düzenleme : hizir32; 02-06-2020 saat: 00:22.

Sayfa 480/746 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •