sonrası mart 2018 ilgili hisse grafiğinde...
sonrası mart 2018 ilgili hisse grafiğinde...
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
O zaman 2018 ne pandemisi!!!!!
Ayrıca ozman galip ağa ozgyo yönetimini ele geçirmişti ( hisse senedi açısından) ayrıca vermiş olduğum örnek aynı maddeden seans durdurma cezası verilen hisse senedi ile alakalı ...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namık Kemal
Gardesim sen çok heyecanlı ve boş bir insansin!Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namık Kemal
Bak dostum ozgyo suanki fiyatına göre konuştun ben haber attım bir örnekle benzer sebebden dolayı 2018 yılında yaşanan olayı aktardım o hisse ozman için ciddi prim yaptı tahsili sermaye arttırımı falan yaptı yanlış hatırlamıyorsam 18 TL çıktı ( aklımda kalan) patron tahsisli sermaye arttırımı yapmak mecburiyetinde kaldı aynısı olacak demiyorum fakat durum spk mudalr etmese aynı duruma dönecekti.%16 hisse bir günde satıldı! Peki sen ne yorum yaptın kağıt 1 TL altında dedin bı aç haberin tarihi ile ilgili tarihî grafiğe bak sonra yorum yaparsın!!!! Ama sen yatırımcıyı sole yapmış 1 TL altında diyorsun kısacası BOS YAPIYORSUN BOSSS
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namık Kemal
Değerli arkadaş Bi tahta 5 isguninden fazla kapanırsa baz fiyatını bist belirler. Tukas 2 isgunu kapalı kaldı. Eğer tukas da 5 isgunu kapalı kalsaydı marj belirlenecekti ama şimdi öyle bir durum yok. Umarım yanılırım. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri