Diziyi izlemiyorum iddialar ne kadar gercek bilmiyorum ama soyle bir video yapmislar.
https://youtu.be/iU1tU2U_wBI
EKGYO %75 1,72 Ort ile verildi gittikalan %25 nazarlık 1,72+ üzeri verip potföyden bir hisse daha göndereceğim.
0,64 faiz oranı tutar ve ilgi görürse emlak konut tüm stokları 1-2 ay içinde eritir. bu faiz oranı cidden cumhuriyet tarihinde ilk kez verildi ve sadece devlet bankaları veriyor. Keza emin değilim ama ziraat vakıf ve halk bu emlak fonlama işinde faiz oranı nedeni ile görev zararı edecek yani verdiği kredi %7, aldığı kredi %8 gibi. Bu acıdan faiz oranı tutarsa emlak konut özellikle 3. ceyrek bilancosu 1-2 kat değişebilir. Zor bir senet olduğunu kamu senedi olduğunu elbette unutmamak lazım. hayrını görün.
O faizler 2018'de de verilmisti Halk tarafindan. Herkes yararlanamiyor diye biliyorum, o zamanlar arkadaslar yazmisti.
0,64 sıfır daire için veriyorlar faiz oranı. bu akşam bir arkadaşım var ona gideceğim elinde 6-7 daire varmış, bu oranlar 50 bin tl aynı gün fiyatları artırdı. faiz iyide emlak fiyatları arttı. şartlar uygun olursa daire düşünüyorum. 10 yıl sabit tl için bence bir fırsat.
Yer İmleri