Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Sn.Egeli yillik izine mi ayrildi ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    hAYIFLAR OLSUN jmk99 ABIM, Ahmet G. abim herseyi gorur, hisseder. Tabiki yaninda picnik tupuyle beraber.
    Ben de hissediyorum.
    Adam Amerikalı zaten.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben de gormedim gerci ya, ama var olduklarini inaniyorum.

Aynen alentrik kimin.
    Ahmetg beye Ufo resitalı verdirelim.
    Bilgilenelim hep beraber.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sn.Egeli yillik izine mi ayrildi ?
    Burdayım.
    Biz normalleştik ya ona alışıyorum.
    Bu arada sabah paylaştığınız video yakalarsam muck muck’ın brezilya versiyonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    6.8087 civarı.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sayin hkm su ana kadar yapilan arastirmalarda bu virüsün laboratuvarda üretildigine dair bir bulgu bulunamadi. Ama bu sonuclarin %100 olmadigini vurguluyorlar tabiiki.
    Sn samreit bu işten anlayan her uzman bu virüsün laboratuvarda üretilmesinin mümkün olduğunu hem biliyor hem söylüyor.Tartışma üretilmiş midir üretilmemiş midir.Benim gördüğüm insanlık medya bombardımanı ile filmler ,kitaplar,bilinçaltı mesajlar,bil gates şu bu vasıtasıyla uzun süredir bir virüs salgınına hazırlanıyor.Neden hazırlandı ilk soru bu.İkinci soru bu virüsü suni olarak üretmek mümkünse birileri bu işi yapmış mıdır.Bunlar en can alıcı sorular.Cevaplar kişisel olarak değişir tabi.

7. abd de bu kadar olumsuzluk yaşanmasına rağmen doları düşüremiyorlarsa sıkıntı büyük olmalı. Borsadaki yabancı payı günlük düşüyor. borsa anlamsız bir şekilde yükseltildi. yabancı bir seviyede satışlarını sertleştirince para çıkışı da artabilir.

Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •