abd işsizlik beklenenden iyi geldi.
abd işsizlik beklenenden iyi geldi.
Sali gunu yuksek tabakadan burokratlar vakifbanka gidip 750.000 lira kredi talebinde
bulunmuslar. Cuma aksamina kadar masraflar
belli olur, biz size mutlaka haber veririz demisler.Kamu bankalarinin hepsinde durum
aynidir zannediyorum.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski sayfalarda var.yazdığımda 24500 dow endeks değerinde 27000 formasyon hedefi vermiştim.
bist 105000 falandı.paralel şekilde 115000-116000 olması lazımdı.yüzde 5 geri kaldı bist.o miktarı istiyoruz endeks düzenleyicisinden.
enigma o üçgeni yukarı kır, sonra canağın etrafından fazla dolaşma, canağı bitti sayıyorum, kulp ve canaktan uzaklaş, alttaki 2 küsür yıllık canağı yukarı katlamak için yola çık. endeksi ve hisseleri satmayan bir ky kalmadı, halkbankcılar hariç hepsi sattı çıktı. oyunda kalanlar sadece gercek spekler.![]()
sen koruma altındasın, o yüzden spekler sena dokunamaz. evet yaşlandıkca krokodil cengiz abi gibi oluyorum, içime cengiz kaçtı.oda böyle serzenişte bulunur tarif ederdi, ama tek farkımız alırken kademe çizer, dayanamaz akşama satar tahtayı bozardı, çengiz abi ne zaman ne alsa, biz 10 kademe altına yazılır beklerdik.
yani 10 kademe havada karara kazandırırdı onun çıktı tahta. En çok erbosda alıp satardı.
AAL kudurdu resmen.2 gündür yaptığı prim %100 prim...üst kanala (25 dolar )doğru çok güçlü gidiyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5638d858dd.png
Yer İmleri