Sayfa 149/303 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: The last of the mohicans

Allah başta sn.Mohikan'ın oğlu olmak üzere tüm hastalara sağlık, şifa versin, en tez zamanda hayırlısıyla hastalıklarından kurtarsın. Ramazan ayının arifesinde bu dualarımızı kabul buyursun. Amin.

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    USAK...

UZUN VADE...

AYI SENARYOSU...

2011'den gelen düşüş trendi sonlanmamış.

Eğer bu sayıma göre 0.66 altında 1 dip daha varsa 3.10 yukarıya geçilemez.

ORTA VADE...

BOĞA SENARYOSU...

6 dalgalık bir yükseliş trendi başlatmış sayıyoruz.

Eğer yeni bir yükseliş trendi başlamış ise 3.10 yukarı geçilmelidir.

Tesekkur ederim hocam.

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

3. Dualarımız, iyilik ve sağlık dileklerimiz oğlunuz için her daim. En kısa zamanda sağlığına kavuştuğu haberlerini almak dileğiyle...
    Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

4. Allah şahittir, her aklıma geldiğinizde çocuğunuza dua ederim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Şifa bulmasını can-ı gönülden allahtan dilerim. Burada elinizden geldiğince , ayırt etmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Emek sarfediyorsunuz. Allahım bu emeklerinizin karşılığını evladınıza sağlık olarak verir inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. hemserım ....yegenıme allah tez zamanda sıfasını versın...bol bol (es selam ) deyın

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim. Sizin nezdinizde bana teşekkür eden tüm arkadaşlardan isteğim şudur:

Benim hasta bir oğlum var. Onun için bir dua etseniz bana yeter. Bana teşekkür etmeseniz de olur.

Sevgilerimle değerli kardeşlerim...

Muhterem Mohikan Hocam,

Rabbim evladiniza ve butun sifa bekleyenlere su mubarek gunlerin hurmetine hayirli ve acil sifalar versin insallah. Hastalik, bela, musibet arzu edilen bir durum degildir. Ancak, iyilik ve guzellikler gibi, hastalik ve musibetler de Allah (CC) tarafindan gonderilir. Bize duse, tedavi ve sifa aramanin yaninda, isyan etmeden sabir gostermektir ki, insallah ona gore de mukafati buyuktur...

Milliyet blog sayfasindan sizin ve tum dostlar icin alintiliyorum:

http://blog.milliyet.com.tr/hastalar...?BlogNo=342234

Buradan da konunun tamamina ulasabilirsiniz. Ben, sahsim adima cok istifade ettigimi dusunuyorum. Meseleye cok farkli bir bakis acisi ile yaklasilmis. Bana cok orjinal ve degerli tespitler geldi bu noktalar. Begeneceginiz umidiyle:

http://www.hizmetvakfi.org/risaleinu...alar-risalesi/

Vesselam,

freesky

7.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim. Sizin nezdinizde bana teşekkür eden tüm arkadaşlardan isteğim şudur:

Benim hasta bir oğlum var. Onun için bir dua etseniz bana yeter. Bana teşekkür etmeseniz de olur.

Sevgilerimle değerli kardeşlerim...
    sn Mohikan

allah başta oğlunuza ve tüm hastalara ŞAFİ ismine hürmeten şifa versin tez zamanda inşallah
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

8. sayin mohikan oglunuza acil sifalar dilerim....zamaniniz musaitse ittifak ve adese sayimi rica ediyorum.

Sayfa 149/303 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •