Sayfa 322/579 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Enigma, Ereğli�nin hurdaya yine zam gelmiş. Kaç aydır sessiz kalan hurda artıyor. Bu piyasayı etkileyen bir göstergedir.
    Ereğli takip ettiğim çizgimin üzerinde kapattı.bugun için 8.62 değeriydi.yarin da çizgimin üzerinde kalırsa alırım Ereğliyi.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ABD bankalar havacilar kotu gidiyor simdilik.

Bana lutfen "Sayin" demeyin. Cok rica ettim. Yahu o kadar zamandir yaziyoruz KD baba!

Ekselans
    Mosyo
    Kont
    Baron

diyebilirsiniz.

Baron 666... hmm, hosuma gitti.

Halk-PETROL Guest
    Kağıt tahmini 7 Ocak tarihinde..

5.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Ereğli takip ettiğim çizgimin üzerinde kapattı.bugun için 8.62 değeriydi.yarin da çizgimin üzerinde kalırsa alırım Ereğliyi.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsanın yükselişi, uyku bölünmesi gibi, derin bir uyku olmuyor, kesik kesik uyuyorsun ama uykunu alamıyorsun. ilk 124 bine giderken de ereğli bu şekilde ilerledi. dün bence ereğli teyit işareti verdi, bugünkü hareketler önemli olacak.

Abd düşmeyen borsa yapmış. Elon Musk senet pahalı almayın diye twit attıktan sonra senet 150 dolar daha yükseldi bu hafta bitmeden oda 1000 dolar olacak, amazon gibi artık bir kaç bin katına çıkacak.

Türk otoriteler Trump'u rakipsiz görüyor, her ne kadar Abd kamuoyu istemesede temsiliyet kabiliyeti var. Bir şekilde kabul etmek lazım, dünya borsalarını Abd dizayn ediyor. O halde gözler kasım seçiminde olacak. Ve bu şehir karışıklıklarına benzer olaylar devam edecek.

Bizde bir kabine söylemi var ama söylemiyorlar. Yabancı vobda long, yerli küçükler ful short bekliyorlar. Senet taşıyan sadece halkbankcılar var, diğerleri daldan dala geçiyor.

Bence ereğli şimdilik en iyi dal olarak görülebilir.

Halk-PETROL Guest
    Teknik emlak konutla aynı..

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bana lutfen "Sayin" demeyin. Cok rica ettim. Yahu o kadar zamandir yaziyoruz KD baba!

Ekselans
    Mosyo
    Kont
    Baron

diyebilirsiniz.

Baron 666... hmm, hosuma gitti.
    s a ortak bu yazını sabah 730 da okudum başka ne diyebiliriz diye düşünürken buldum şövalye 666 daha iyi çünkü biz burda babalarla savaşıyoruz

Bu da iyiymis. Sovalye hepimiziz neobal ortak.

Sayfa 322/579 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •