Hadi ihtiyarlar iyisiniz yine.![]()
Hadi ihtiyarlar iyisiniz yine.![]()
Bar ve gece klubü gibi eğlence mekanlarıyla ilgili bir açıklama yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kedi muhabbetini görüyorum,seçimmi var ?...Ama ben aralık ayında bir sürpriz görüyorum![]()
Erdoğan: Tamamlayıcı emeklilik sistemi 2022'de yürürlüğe girecek
Erdoğan: Çalışanlarana emeklilik sigortası sunacak bir çalışma sunuyoruz, tesis edilecek karma model ile işçilerin kazanılmış hakları korunacak
Erdoğan: "Çalışanlarımız, emeklilikte daha da rahat edecekler. Bunun için devlet elini taşın altına koyacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Türkiye kur gelişmelerinde dünyada iyi konumda
Son durum :
![]()
Dr. Savaş Serdar : Bilim Kurulu üyeleri vakaların Haziran içerisinde 100'lere düşeceğini söyledi. Ben vakaların yükseleceğini söyledim. 700 küsürden 1000'e geldik
Yer İmleri