Sayfa 150/303 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Ey yuce mevlam '"bize recep ve şabani mubarek kil. Bizi ramazana ulastir.'"" duasini bugunlerde tecelli ettiren. allaha sukurler olsun. Bu mubarek gunlerde ve gecelerde.... dunyevi isteklerimize hicbir karsilik beklemeden her daim cevap veren. namidiger mohikan kardesimizin evladi basta olmak uzere tum dunyada ki cocuklari hastaliktan şerden savastan acliktan koru yarabbi. Dertlerine acil sifa ver. Ilahi rahmetinle yavrularimizi kuşat onlarida .bizi ramazana ulastirdigin gibi sagliklarina kavustur.(Amin)

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2. Allah şifa versin oğlunuza.
    Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.
    Her ne kadar yazmasam da özellikle oğlunuz için iyi dileklerimi gönderiyorum sürekli.
    Saygılar.

3. Sn mohikan allah yar ve yardımcınız olsun zaman bulursanız goody sayarmısınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Nazım Hikmet

“Baba!
    her yılbaşında
    sana söyleyecek
    bir tek
    sözüm var:
    ‘Seni ne kadar çok seversem
    o kadar
    çok olsun ömründen geçen yıllar…’

Baba!
    Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım!
    Ne zulüm, ne ölüm, ne korku
    başımı eğemez!
    Yalnız senin elini öpmek için
    eğilir başım.”

Ağlamalar –*Hasan Hüseyin Korkmazgil

“Gördüm babaların ağlamasını
    Dalları düğüm düğüm
    Gövdesi kahve falı
    Bir zeytin ağacını köklemek var ya

Sökmek var ya sarp yamaçtan ardıcı
    Kazma vurmak beş yüz yıllık meşeye
    Acısı duymak var ya kopmanın

Babaların ağlaması işte o
    Babaların ağlaması öyle zor”

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

5. Sayın Mohikan Hocam bu aziz mübarek gecede Rabbim dua edenlerden birinin duasìnì kabul eder de sende evladında huzurla uyuyacagınız günlere kavūşursunuz inşallah,saygılar.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Ölçütü aldığınız zaman periyoduna göre değişir.

ODAS

ORTA VADE...

Genelde günlük grafiği orta vade için kullanırız.

Biz günlük grafiğe göre saymıştık. Mayıs ayında 3.75 dibinden itibaren 3. zirvesini yapıyor.

Yarın 5.10 gibi bu biter. 1-2 hafta içinde yeni bir zirve gelebilir, çünkü kısa vade sayımlar bunu gösteriyor.

KISA VADE...

3.75 dibinden gelen grafiği yakın vade alacak olursak (saatlik veya 240 dk'lık alınabilir, biz 240 dk'lık alalım)

karşımıza şöyle bir sayım gelir: 3 zirveden ikincisini yapmakta ve bu trendin 5.10'dan sonra haftaya 1 zirvesi daha olur (5.30-5.40 gibi bitebilir.) Günlük grafikte ise bu yeni bir zirve olarak sayılır ve kısa vade çıkışı bitip bir süre düzeltmeye geçer.

Econfin, anlaşıldığı kadarıyla sat-al yaparak maliyetini daha aşağılara getirmek istiyorsun, köftehor seniiii....
    Abi öncelikle Allah oğluna şifa versin, inşallah her gün daha iyiye gidecek, bu kadar kişinin duası ya da evrene gönderdiği pozitif enerji ona ulaşacaktır.

Odaş'a dönersek, bugün araştırma şirketleri ve fon yöneticilerine santral inşaatını gezdirdiler, enerji şirketi olarak hedefini 8 ve altın için izin de alırsa 10 gibi konuşulmuş sahada.

Böyle bir ortamda sat-al riskini alamıyoruz, kredili olarak pozisyon artırıp azaltıyoruz, elde kalırsa da 1-2 ay bekleriz asıl hedefimiz 8 ve üstü olduğu için.

Bence de 5,10 civarı Mayıs için ve 5,30 civarı Haziran için direnç olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim. Sizin nezdinizde bana teşekkür eden tüm arkadaşlardan isteğim şudur:

Benim hasta bir oğlum var. Onun için bir dua etseniz bana yeter. Bana teşekkür etmeseniz de olur.

Sevgilerimle değerli kardeşlerim...
    mohikan hocam, Allah sizden razı olsun yardımlarınız için, rabbim oğlunuza acil şifalar dilesi ve tez zamanda şifa versin. Allah'a emanet olun sn. hocam.

8. rabbim acil şifa versin kardeşimize sizede güç versin bu durumda bile nazikçe bizim sorularımıza cevap verdiğiniz bilginizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Sayfa 150/303 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •