Originally Posted by Egeli Düğün salonlarının açılması sonrasında bu rakamların bir anlamı kalmayacak Eğer düğün salonuna giderse Reha, ayakta sevsinler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Eğer düğün salonuna giderse Reha, ayakta sevsinler. Halay çekip horon tepmeyecek miyiz yani
Originally Posted by Pscyokinesis Halay çekip horon tepmeyecek miyiz yani Önerilen dans modeli https://youtu.be/P-hpA9wwIw4
Originally Posted by reha kaya Eğer düğün salonuna giderse Reha, ayakta sevsinler. Sorun senin salona gitmen değil, salona gidenlerin sana gelmesi. Markette, kasapta, parkta, pazarda. Buralarda oturmuyorsan, zaten ayakta severler seni.
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN Sorun senin salona gitmen değil, salona gidenlerin sana gelmesi. Markette, kasapta, parkta, pazarda. Buralarda oturmuyorsan, zaten ayakta severler seni. Yahu ya ben anlatamıyorum, ya da siz de anlama kıtlığı var bir daha anlatmaya çalışayım, BEN KÜÇÜK BIR YERDE YAŞIYORUM!
Originally Posted by reha kaya Yahu ya ben anlatamıyorum, ya da siz de anlama kıtlığı var bir daha anlatmaya çalışayım, BEN KÜÇÜK BIR YERDE YAŞIYORUM! küçük büyük farketmiyor...şu sıralar tesadüfen yaşıyoruz.
Originally Posted by cüneytt küçük büyük farketmiyor...şu sıralar tesadüfen yaşıyoruz. Siz caddelerde, yaya geçidinde, markette, pazarda kaç kişi görüyorsanız, iline göre ben 100-250/1 görüyorum.
Originally Posted by reha kaya Yahu ya ben anlatamıyorum, ya da siz de anlama kıtlığı var bir daha anlatmaya çalışayım, BEN KÜÇÜK BIR YERDE YAŞIYORUM! O küçük yerde bir düğün olacak. O küçük yerdeki düğüne büyük yerdeki misafirler gelecek.( kız tarfından- oğlan tarafından, kızın okul arkadaşlarından, oğlanın asker arkadaşlarından) O düğüne giden biriyle de sen markette karşılaşacaksın.
Forum Rules
Yer İmleri