-

Originally Posted by
onurbey
Hocam eib kuzumuz nasil

Saygilar.
Onur hocam EIB beni kanser ettiği için dün sattım. Daha da bulaşmam, mis gibi GMA, SUA, SUC varken EIB halt etmiş bence
-
-

Originally Posted by
melihsah
Hocam bugün gayet iyi getirmiş, sizden ricam elinizde bir tanesi kalsaydı akşam fiyatını yazıyorsunuz ne güzel
Evet haklısın aslında Onur hocam. En az 100 tane almak lazım galiba, yarın alırım ve portföyde tutarım. Akşamdan fiyatları burada paylaşmaya devam inşallah
-

Originally Posted by
chemistry10
Bende 6 aydan beri tcd tkf tte vardı hepsinin yarısını sattım dün itibarı ile tcd -2,41 tkf +6,59 tte +27,64 den sattım
tcd'nin Allah belasını versin, bende de 6 aydır var. Zararı bir türlü çıkartamadım maalesef, maliyet düşürmek de içimden gelmiyor
-
-
Arkadaşlar selam,
Bir fonun içeriğini nasıl öğreniyorsunuz, bilen varsa önce balık olarak verirse (YAY ve AFT) ve akabinde balık tutmayı öğretirse çok memnun olurum.
İyi akşamlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
supremegod
Onur hocam EIB beni kanser ettiği için dün sattım. Daha da bulaşmam, mis gibi GMA, SUA, SUC varken EIB halt etmiş bence
Sua nin yonetimi bence de eib den daha basarili hocam.
Gma bende gozume kestirdim.
Eib son donemde cok sallantida gibi.
Saygilar.
-
TEFAS ve KAP üzerinden detaylara ulasabilirsin tabi daha farklı yerler varsa ben de yeni bir şey öğrenmiş olurum

Originally Posted by
ali.dogan
Arkadaşlar selam,
Bir fonun içeriğini nasıl öğreniyorsunuz, bilen varsa önce balık olarak verirse (YAY ve AFT) ve akabinde balık tutmayı öğretirse çok memnun olurum.
İyi akşamlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri