Sayfa 326/579 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ereğlinin miyoz bölünmesi için 12 lira olması gerekir, migros ve asilsan bölünme yaşına gelmişler, önce onları bölmem lazım, yakında okursun, bak bu bölünme işini ben başlatacağım, topiklerine bölünmeden önce nifak tohumları sepilecek. yok rayiç bedel, yok yatırım, borcların bitmesi ortaklıklar, özsermaye rasyoları diyerek başlayacak. Dalga dalga yayılacak, sonra şirket yöneticileri, halk bölünmemizi istiyor diye kendileride bunun faydalı olduğuna inanacak.

Enigma, 1998 yılında yada o yıllarda, sahibinden.com yeni açılmış, bora marka bir arac alacağım fakat 9 ay sıra var, site girip 4-5 değişik adresten 2-3 bin dolar ucuza arac varmış gibi satış veriyoruz, piyasayı düşürüyoruz, 9 ay sıfırı bekleyen bizler, ikinci el daha pahalı onun fiyatını emsal fiyat ile düşürmek için sanal ilan veriyorduk, gençlik akılları işde.
    1998 lise yatılı okul mezuniyet zamanım.aklım bir karış havada,ama geleceğe dair umutluydum.
    sen araba piyasası bozarken ben dirsek çürütüyordum

2. PEGİ bir ara THY dan bağımsız 69 rakamını gösterebilir, sebebini gerekcesini bilmiyorum, bir yerde analiz gördüm ve çok etkilendim, bende yok, iki senet üstünü takip edemiyorum.

Doaşkım tavan olmuş

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    1998 lise yatılı okul mezuniyet zamanım.aklım bir karış havada,ama geleceğe dair umutluydum.
    sen araba piyasası bozarken ben dirsek çürütüyordum
    enigma bu ORİGAMİ sanatı her senet üzerinde olmaz, migros ve asilsanda bu japonlar bir filim cevirmeli, bence teknik olarak bunları izle, 1998 öncesini bile çok hızlı yaşamış gibi olursun, parayı taşımak için adam tutmak zorunda kalabilirsin.

5.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Doaşkım tavan olmuş
    ÖTV geliyor demek ki, hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ÖTV geliyor demek ki, hayırlı olsun.
    dün bilanço açıklandı dün 124milyon kar etmiş beklenti üstü birde fabrika gelirse varya ohoo ihya eder beni

7. Migros dün erken borc ödemek için 250 milyon tl tahvil sattı euro borcları bu yıl bitmeden bitecek, sonra yıl sonunda -600 milyon zarar yerine +300 milyon kar açıklayacak, işde bunun fiyatlaması 6 ay sürmeli. işler yolunda giderse.

8.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    dün bilanço açıklandı dün 124milyon kar etmiş beklenti üstü birde fabrika gelirse varya ohoo ihya eder beni
    Gördüm evet, o kadar kötü bilancolar içinde gerçekten güzeldi.

Sayfa 326/579 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •