Merhaba arkadaşlar,
AFT, YAY, AFA gibi yabancı hisse senedi fonlarının aylık raporlarını bir senelik geriye yönelik taradığımda, temettü kısımlarının ya boş olduğunu ya da az miktarda portföyde yer alan bist hisselerinin temettülerinden ibaret olduğunu görüyorum. Tablolarda bunun görünmesinin bir sebebi var mı acaba?
teşekkürler Yapraksız yonca... TTE ve AFT'ye yeni girdim. AKE veYBE eurobond fonları ve bunları 6 ay önce aldım. bakalım, hayırlısı... banka mevduatından fazla getirsinler yeter...
Şu serbest fonlar, sadece nitelikli yatırımcıya değil, herkese açılsa, tefaşta işlem görse muazzam olurmuş.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
SUB da 2017 ortası ile 2018 sonunda bazı bono tahviller ödenememiş demek kiki sert düşmüş.... sonrasında şirket durumu düzeltiyse parası yatırılmış olabilir yatırımcılara ... o yatırılan paralar grafikte getiri olarak görünmez sanırım... ünlü joğ yu arayıp sormalı ... SUC ile sub şu an aynı bono tahvilleri mi taşıyor bakmak lazım ...
Berat Albayrak'tan yatırım fonları değerlendirmesi
Berat Albayrak, yatırım fonlarının toplam büyüklüğünün 150 milyar ile tüm zamanların en üst seviyesine çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Albayrak "Türkiye sermaye piyasalarını büyütmek için çalışmalarımız sürüyor." dedi. https://haberglobal.com.tr/ekonomi/b...ndirmesi-51608
Yer İmleri