Sayfa 336/579 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Güven şart, Halkbank ucuzluğu ile günümüz yatırımcılarına sadece güven veriyor. Alırken güven duyuyor, sıfıra düşmüş daha düşmez diyor, ama sorun şu ki, Halkbank motoru çalışmıyor. Motor var fakat mil kırılmış, güç aktarımı yapamıyor. İşler yolunda giderse, endeks 124 bin olmasa daha Ereğli’de bir tobo var, en azından bu tobo için izlenmeli, güven vereceği için süre aramak hatalı olur.
    bazı bankaların önünde yabancı gözükmüş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Tesla, %8 artarak 1000 doları geçmiş. Abd senetleri nereye gidiyor. Çoğu analist bunu anlamaya çalışmak yerine ya günah çıkarıyor, yada hesabı kapatmış.
    akdeniz ısınıyor.
    güneye uçuyoruz.
    kılıçlar kuşanılmış.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Halk-PETROL Guest
    Su dava bitsin bakacağız. Fed faizleri 2022 ye kadar sıfır demiş dayı otesi yok.

3 senede 10 15 milyar arası kar edecek bilanço var sanki. Yok mu.

Ötesi yok başka daha ne olması gerek.

William da iş ..

Halk-PETROL Guest
    6 18 oran arası burada 100 lerce milyar kredi talebi var.. artık bedava Fed fonları emergingler e risk etsinler bir noktada bulussunlar dayı

Halk-PETROL Guest
    2 senede emergingleere bol para aksa sifir maliyetle ne kazandiysa.. çok imkan var anlamak mümkün değil şartlar çok optimal.. fırsat..

6. Abd FED’in swap hattı açarak en çok bu hattan Japonların para çekmesi oldukça manidar bir durum. Doların tahtını kimse sallayamıyor.

Halk-PETROL Guest
    Lawyer in geçmiş trial ve settlementlarina bakıyorum bu kadar bilgi analiz çok fazla çok. Gidip bir çimento fabrikasına selamın aleyküm abi bu fabrika sıfırdan kaça kurulur desek iş bitecek bilgi bu kadar ya bu kadar...

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    akdeniz ısınıyor.
    güneye uçuyoruz.
    kılıçlar kuşanılmış.
    Mehmet’in anlattığı kadar var, idlib Suriye derken, Libya’da bu duruma gelmemiz ilginç oldu. Ama ekonomi bakanını ilgilendiren bir konu olmadığı İçin başarı sağlandığını düşünüyorum. Umarım dış işleri yada iç işleri bakanları değişmez.

Sayfa 336/579 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •