Originally Posted by
keko
karsanın bilançosu ilk çeyrek ana ortaklık payı -8,4 milyon zarar geldi...geçen yıl aynı çeyrekte -31,8 milyon zarar gelmişti...ciro bu yıl 267 milyon oldu geçen yıl 363 milyon idi...
burada karsanın daha verimli çalışmaya başladığı ortaya çıkıyor..zararını da büyük ölçüde azaltmaya başlamış..ben olumlu bilanço bekliyordum ve bana göre de olumlu bilanço geldi..şu anda piyasa da olumlu fiyatlıyor ve prim ile ödüllendiriyor...
karsan elektrikli araçlarda önemli mesafeler katediyor...yeni atılımlar yapıyor ...avrupada ve dünyada yeni iş bağlantıları kuruyor..bilanço olarak da iyi yolda ilerlemeye devam ediyor...
15 temuzdaki ihaleyi de alabilirse büyük aşamalar kayıt edecek..referansı ve kredibilitesi artacak...buda ona yepyeni iş olanakları sağlayarak bilançolarını düzeltecek..
ben bu günkü tavanı amerikadaki ihaleye ön hazırlık olarak görüyorum...yoksa alması şüpheli bir izmir belediyesi ihalesi ile değil..ben biraz daha zamanı var diye düşünüyordum ama erken davrandılar..bunun başka bir nedeni de geçmiş sayfalarda anlattığımız gibi artık usps ihalesinin 15 temuzda sonuçlanma ihtimalinin çok yüksek olmasıdır..
elinde bulunduranlar hayrını görsün..özelden soran arkadaşlara egegübre ,deva,odaş ve karsan hisselerini hep önerdim...artık kime nasip oldu bilmiyorum..tekrardan başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri