Valla bizim borsaya helal olsun ,dünkü ABD ve AB borsalarına uymadı dik durabildi,az önce ABD borsaları sert yükselişle açıldı,olan gene panikçilere oldu galiba
Valla bizim borsaya helal olsun ,dünkü ABD ve AB borsalarına uymadı dik durabildi,az önce ABD borsaları sert yükselişle açıldı,olan gene panikçilere oldu galiba
Dostum, ABD ve AB Borsaları Virüs sonrası zirvelere koştuğundan, kar satışları geldi. Onlar coşkuda iken, biz yeteri kadar bu durumdan yararlanamadık. Bizim gördüğümüz zirvenin 125 Bin olduğunu hatırlarsak, şu anda halen zirvenin epey gerisinde, 109 Bin de bulunuyoruz...Selamlar,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Sayın izci@ söylediklerinize aynen katılmakla beraber dolar bazındada zaten çok geride kaldık,dün ABD ve AB borsaları dağılmasına rağmen bizim ayakta kalmamızda biraz burdan kaynaklandı kanımca, ayrıca bireysel emekliliğe her ay yatırılan paranın %10 nun borsa fonuna yatırılması mecburiyeti de bizim borsa için bu kadar yabancı satışına rağmen supap görevi yapmaktadır ,bu fon alımının sürekli olması borsaya sürekli düzenli vede iyice bir paranın girmesine neden olmasıda bizim borsayı ayakta tutan çok önemli bir nedendir.
Son düzenleme : HORASANLI; 12-06-2020 saat: 22:45.
Yer İmleri