Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam bir ara alkim takip ediyordunuz.Cok spekulatif isler oldu gecen haftalarda halen duruyor mu?
    Saygilar.
    Ben onu ziraat'ten almıştım, diğer bankaya virman yaptıramayınca satmak zorunda kaldım. AFT ve FIB hâlâ elimde. BİST'ten sepet yaptım hisse senetlerinden. Aslında hisse almak daha güzel. Kendi analizin oluyor. Belli finansal oranlara, bilançoya bakıyorsun sonra grafiğe bakıyorsun. Çok da zorluğu yok. Hisse senedi yoğun fonlar spk sınırlamalarına tabi ama kendin alırsan istediğin hisseye istediğin kadar ağırlık verebiliyorsun. Fonların portföy dağılım raporlarına bakıp, ordan da fikir alabilirsin. yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Ben onu ziraat'ten almıştım, diğer bankaya virman yaptıramayınca satmak zorunda kaldım. AFT ve FIB hâlâ elimde. BİST'ten sepet yaptım hisse senetlerinden. Aslında hisse almak daha güzel. Kendi analizin oluyor. Belli finansal oranlara, bilançoya bakıyorsun sonra grafiğe bakıyorsun. Çok da zorluğu yok. Hisse senedi yoğun fonlar spk sınırlamalarına tabi ama kendin alırsan istediğin hisseye istediğin kadar ağırlık verebiliyorsun. Fonların portföy dağılım raporlarına bakıp, ordan da fikir alabilirsin. yatırım tavsiyesi değildir...
    Cevabınız için teşekkürler.
    Alkim bir ara tavan taban gidiyordu.Patron hisse satmış vs vs. işler karışıktı.
    Bireysel hisse almak da çok zevkli.
    Bende 5 kemik hisse var satış yapmadığım.Fonu satmak daha kolay.
    TKF yönetim ücreti yüksek demiştiniz hocam.Getirisi olsunda hakkını veririz adamların
    Saygılar.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Piyasada çok fırsat var. Mesela biz AFT, YAY alıyoruz ama yurtdışı ETF'ler daha çok kazandırıyor.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Cevabınız için teşekkürler.
    Alkim bir ara tavan taban gidiyordu.Patron hisse satmış vs vs. işler karışıktı.
    Bireysel hisse almak da çok zevkli.
    Bende 5 kemik hisse var satış yapmadığım.Fonu satmak daha kolay.
    TKF yönetim ücreti yüksek demiştiniz hocam.Getirisi olsunda hakkını veririz adamların
    Saygılar.
    Hocam beklentiler fiyatlanmış, çok primli hisse. Şirketin 2021'deki yatırımı üzerinden şu an fiyatlanmış. Ben ucuz hisseler aldım. Bu sayfada hisse konuşmam doğru değil sonra yönetici engelliyor. Aslında hisse almak tehlikelidir ama sepetini yaptıysan, alış yerin hatalı değilse çok da sorun olacağını sanmıyorum. Bir de çeşitlilik açısından AFT ve altın/altın fonu bulundurmak iyi olur diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % +0.77
    Zpf % +0.28
    Hocam mps ye nerden bakıyorsunuz?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Piyasada çok fırsat var. Mesela biz AFT, YAY alıyoruz ama yurtdışı ETF'ler daha çok kazandırıyor.
    Sn. Blueberry,
    AFT ve YAY fonları aktif olarak yönetiliyor mu, yani fon yöneticisi "X hissesi çok yükseldi, bunu azaltıp Y hissesinin ağırlığını artırayım" gibi ; yoksa bir endeksi mi takip ediyor. Bunu biliyor musunuz?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstat net aktif değer ve piyasa değer farkına nereden bakıyoruz.? Mesela ziraatin likit banka fonunun?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    net aktif değerin matriks kodu : ZGOLDI ... matrak mobilden 15 daküka geçükmelü görebülürsünüz...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Emtia fiyatları döngüseldir.
    Uzun zamandır emtia fiyatları düşüş trendindeydi ve yavaş yavaş toparlanma başlamış.
    TGE - İŞ PORTFÖY EMTIA YABANCI BYF FON SEPETI FONU
    Riski fazla fakat döngünün dibindeysek yüksek kar bırakabilir.
    Saygılar.
    fonun içeriğine bakmak lazım ... ayırıntılı olarak ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •