Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by NEFERTEM Yazıyı Oku
    Rakı için... Ne isimsiz mezarların döviz rezervleriyle boğuşur beyniniz ne de Hanedanbank'a atanan efsunkâr yöneticilerle meşgul olur zihniniz... Rakı yudumlayın rakı...

SM-M205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    normalde paylaşımda çok fazla bulunmam... attık bir kaç kadeh.. sohbete girdik bakalım... o kedi buraya gelecek ..

2. Demem o ki; bu virüsle ilgili kişisel önlemlerinizi tamamen alın.. maskesiz dolaşmayın.. dışarı da devamlı tetikte olun... bu virüsün problemi sürekli mutasyona uğraması...
    Şimdilik yaşlıların akciğerleri düşük olduğu için onlarda tutunabiliyor... ancak orta ve genç yaşlarda da mutasyona uğrayıp tutunmaya başlarsa işte o zaman kazan kaynar...
    Devletlere bakmayın... onlar ekonomiyi düşünür haklılar da... o bakımdan kişisel önlemimizi kendimiz almak zorundayız.. okullarda çocuklarımız nasıl yapacak orası tamamen soru işareti...

1-2 sene kesinlikle online eğitime devam etmeli.. gençler dışarı çıkıp virüsün mutasyona uğramasına olanak sağlar ise bütün kesimi etkiler ve felaket senaryoları başlar..
    Ateş ölçerler bizi kurtarmaz.. netice de virüs bulaştığında ilk 3 gün semptom vermeyip direk bulaştırıcısın. O günden sonra semptomlar gözükmeye başlıyor zaten..

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ek 25283

Arkadaşlar sakin olun almanya 20 nisanda açtı ekonomiyi. Verilere ve rakamlara bakarak düşünürseniz yanılmazsınız.
    Bugün dışarı çıktım baktım bütün insanlar dışarda dedim bütün ülkede böyleyse bu dolaşım ile çoktan 5000 vaka üzerine çıkmalıydık.
    Sakin olun ve olacakları izleyin. Rakamlar ve verileri takip edip doğruyu bulmaya çalışın
    Arkadaşım... şuan yaz ayındayız.. kış ayında bunu seninle tekrar görüşelim..
    Bu virüs ilk çıktığında da aynı tepki verildi..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Caho senin için üzgünüm sadece. [emoji173] Bu pala pazar oluşturuncaya dek trend devam eder bence.
    Bak zig zag dahil çoğunu sıfırladım. Daha bu mal alma zamanı düşün daha mal kıtlığı zamanı ve sonrası pazar açma var. Allah bilir bakalım kaç tane pazar açacaklar.
    Sen ise daha yeni yeni mal alan adama sattirma derdindesin bu mal pazarsız nasıl satilsin. Alan adam onu ayarlamadan alırmı bunca malı.
    Bunca ky hesap açtı deniyor belki adam onları pazarlamacısı tezgahcisi yapacak 1 kişi 10 kişi çekecek borsaya bu durum son belki 20 yıldır ilk kez oluyor.
    Sen bu işi biliyorsun dostum yürekten söylüyorum eğer psikolojini her daim sağlam tutup doğru stratejiler uygularsan sana havada karada ölüm yok bu alemde Allah yolunu bahtını açık etsin esen kal.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşım... şuan yaz ayındayız.. kış ayında bunu seninle tekrar görüşelim..
    Bu virüs ilk çıktığında da aynı tepki verildi..
    Ben virüsün biteceğini söylemedim ki. Sakin olup verileri izleyin dedim şu anlık panik yapacak bi veri yok. Daha yaz yeni başlıyor. virüsü zayıflatırsa eğer doğal bir aşıya dönüşebilir. Aşı dediğimiz şey bi ilaç değildir zaten virüsün zayıflatılıp vücuda verilmesiyle vücudun bağışıklık kazanmasının sağlanmasıdır. Virüs sıcakta vücudun yenebileceği kadar zayıflarsa insanlar doğal yoldan aşılanmış olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ben virüsün biteceğini söylemedim ki. Sakin olup verileri izleyin dedim şu anlık panik yapacak bi veri yok. Daha yaz yeni başlıyor. virüsü zayıflatırsa eğer doğal bir aşıya dönüşebilir. Aşı dediğimiz şey bi ilaç değildir zaten virüsün zayıflatılıp vücuda verilmesiyle vücudun bağışıklık kazanmasının sağlanmasıdır. Virüs sıcakta vücudun yenebileceği kadar zayıflarsa insanlar doğal yoldan aşılanmış olacak.
    Mühendisyatırımcı...
    Eksik takip ediyorsunuz..
    Başta virüs 26 derecede yaşamıyor dediler.. sonra bu rakam 60 a çıktı.. o da olmadı..
    Bir çok ülke 6 aydır yaz aylarında zaten özellikle Amerikanın bir çok eyaleti..
    Güneş ışınları şuan yayılma hızını düşürüyor ama bitirmiyor..
    Bitmediği için 2. Devre kışın olacak.. görünen köy klavuz istemez..
    Veba, ispanyol gribi ile ilgili bir çok tarihi kitap var.. tarih ve mevsimlere özellikle dikkat verebilirsin..

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Mühendisyatırımcı...
    Eksik takip ediyorsunuz..
    Başta virüs 26 derecede yaşamıyor dediler.. sonra bu rakam 60 a çıktı.. o da olmadı..
    Bir çok ülke 6 aydır yaz aylarında zaten özellikle Amerikanın bir çok eyaleti..
    Güneş ışınları şuan yayılma hızını düşürüyor ama bitirmiyor..
    Bitmediği için 2. Devre kışın olacak.. görünen köy klavuz istemez..
    Veba, ispanyol gribi ile ilgili bir çok tarihi kitap var.. tarih ve mevsimlere özellikle dikkat verebilirsin..
    Haklı olabilirsin ama bunu zaman gösterecek. Veba, ispanyol gribi birer örnek ama sars da bi örnek. Şimdiden paniklemenin bi anlamı yok bence.

8.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Haklı olabilirsin ama bunu zaman gösterecek. Veba, ispanyol gribi birer örnek ama sars da bi örnek. Şimdiden paniklemenin bi anlamı yok bence.
    Ebola da çok tehlikeliydi, ancak o havayoluyla bulaşmıyordu.
    Bu virüsün diğerlerinden farkı hava yolu ile bulaşıyor olması.. ve direk akciğer.. en kritik ve tedavisi zor bir organ..
    Bence paniklemeli ki önlem alsın insanlar..
    Yunanistan da yaz bu arada, vaka artışı hızlanmaya başladı..

Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •