Her şeyin mugalata nuriş !
Dorlarin egrmenligi karanlık cağın başlangıcıdır, degil medeniyet kurmak..
Her şeyin mugalata nuriş !
Dorlarin egrmenligi karanlık cağın başlangıcıdır, degil medeniyet kurmak..
Mesela üstte hayvancılık yazmışlar. Ben hiç köyde yaşamadığım için detayını bilmem ama hayvan sahibi olduğunda her gün o hayvanlarla ilgilenmek zorundasın öyle ben 2 hafta gezip geleyim yok. Her işin kendine has zorluğu var.
Aslında herkesin ihtiyacı olan, amerikan rüyası olarak pazarlanan banliyö hayatı. Benimde beklentim o yönde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Iyonlarin konuştuğu dil grekçe değildi ama germanic dillerle de ilgisi yoktu..
Biz işte yazlıkta domates, biber yetiştiriyorduk. Bahçıvan veya komşu yoksa tercihen kalman veya her hafta sonu gidip sulaman gerekiyor. Ha keyifi mükemmel ama seni oraya bağlıyor.
Balkonumda iki adet limon ağacı var saksıda 2 yıldır duruyor. Daha limon göremedik ama bol bol çiçek saydık. Çevrede bolda limon ağacı var bakalım nasıl ilerleyecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan ilk kez olumsuz şeyler yazdı ..
Bakan Koca: İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısının altına düştü. Yoğun bakıma ve solunum cihazına ihtiyaç artıyor: Hedeften uzaklaşıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
dün 1459 olan vaka sayısı bugun 1562 , dün 14 olan vefat sayısı bugün 15 . ?dün 284 olan entübe hasta sayısı bugün 290 , dün 684 olan yoğun bakım hastası bugün 717’ye yükselmiş durumda .Üst üste 2 gündür yeni vaka sayısı iyilesen hasta sayısından fazla .
Yer İmleri