Sayfa 390/579 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Sayın KIZILDAĞ , TKFEN in durumu nasıl görünüyor sizce. Emsallerine göre tepkisiz kalmış olabilir mi?
    endeks 125 bin üstüne gidecekse, tekfen 42 lira görünüyor, ne zaman olur, 1 yıl veya ona yakın bir zaman. Ama hayat çok alanda devam ediyor, şimdilik bankalar çok kötü, gıdalar çok çok iyi. Ve bu gıdalar bence daha da iyi olmaya devam edecekler. Gıdalar 3 aydır büyük bir doping aldı, yatırımlar karlar artıyor. Bir nevi son 10-15 yılın değerlemesi gibi. Tekfen grafiklerinde 42 rakamı çok uzak değil. Oda artık ne yapar nerede yapar işleri nasıl gider takip etmek lazım.

2. yazıyı bulamadım daha doğrusu aramadım, 8-9 gün önce ENKA yazmıştık 5,44 den. 5,85 gördü.

3. Az evel bir ikinci kaliteci aracı, fabrikalarda mal yok diye. Fabrikalar fiyat artışına hazırlıksız yakalandı, yani boru profil üretenler. Buda ereğlinin işine gelen bir durum. Ama ereğli bankalar gibi düştüğü yerden kalkmıyor. Bilmiyorum başka bir sorunumu var.

4. senet haddinden fazla yükseliyor, sonra bu senede short acıyorlar, senet bu kez tüm değerleri kırarak yine yükseliyor. piyasa muhteşem kubarbaz. Bizim gıda için yazdım.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    endeks 125 bin üstüne gidecekse, tekfen 42 lira görünüyor, ne zaman olur, 1 yıl veya ona yakın bir zaman. Ama hayat çok alanda devam ediyor, şimdilik bankalar çok kötü, gıdalar çok çok iyi. Ve bu gıdalar bence daha da iyi olmaya devam edecekler. Gıdalar 3 aydır büyük bir doping aldı, yatırımlar karlar artıyor. Bir nevi son 10-15 yılın değerlemesi gibi. Tekfen grafiklerinde 42 rakamı çok uzak değil. Oda artık ne yapar nerede yapar işleri nasıl gider takip etmek lazım.
    Yorumlarınız için teşekkürler.

7. halkbank kademeleri ikinci bir satış olacak diyor, bakalım kapanış nasıl olacak. 5,42,5,45 arası.

Kardemir hiç düşmedi nerdeyse, ereğli 3 gündür 20 kademe düştü. cumartesi ereğliye gittim, tabiki senet için değil. ne sorunu var çözemedim ama biraz sabır göstersek fena olmaz.

Asilsanda artıya geçti.

8. asilsanda ful kalmayarak büyük hata ettim, muhtemelen bugün yarın asilsan tokat gibi bu hatayı daha büyük yüzüme vuracak.

Sayfa 390/579 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •