Sayfa 280/437 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Dün tarihin en rezil hissesine giriş yaptık. 2000 yılındaki fiyatlardan. 15 temmuz ihalesi nedir? Bilgi verebilir misiniz?

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Amerika posta dagıtım arac ihalesi, 6.8 milyar usd lik bir ihale. 180 bin araç

2.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Dün tarihin en rezil hissesine giriş yaptık. 2000 yılındaki fiyatlardan. 15 temmuz ihalesi nedir? Bilgi verebilir misiniz?

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün tarihin en rezil hissesine giriş yaptık diyerek neyi kastediyorsunuz? Razil ise neden alıyorsun? Bilgisizsin tüm borsa yatırımcılsrının bildiği ihaleden haberin yok.Kimler yorum yapıyor?

3.  Alıntı Originally Posted by cemzano77 Yazıyı Oku
    Dün tarihin en rezil hissesine giriş yaptık diyerek neyi kastediyorsunuz? Razil ise neden alıyorsun? Bilgisizsin tüm borsa yatırımcılsrının bildiği ihaleden haberin yok.Kimler yorum yapıyor?
    KAp'a haber düşmüş İzmir Büyükşehir belediyesinin ihalesi için teklif verilmiş ama hissede tık yok.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

4.  Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    KAp'a haber düşmüş İzmir Büyükşehir belediyesinin ihalesi için teklif verilmiş ama hissede tık yok.
    İhaleyi almadı ki, en yüksek teklifi otokar verdiği açıklandı.Buna rağmen karsan bugün artı, otokar yatay kapadı

5.  Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    2 Gün önce yazmıştım karsan geleceğimi söylemiştim...Beni üzmedin thanks ...Borsada en önemli şey zamanlamadr...
    tebrikler...

karsn görebileceğiniz en dandik kağıtlardan. Acın grafiğine bakın.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    karsanın bilançosu ilk çeyrek ana ortaklık payı -8,4 milyon zarar geldi...geçen yıl aynı çeyrekte -31,8 milyon zarar gelmişti...ciro bu yıl 267 milyon oldu geçen yıl 363 milyon idi...

burada karsanın daha verimli çalışmaya başladığı ortaya çıkıyor..zararını da büyük ölçüde azaltmaya başlamış..ben olumlu bilanço bekliyordum ve bana göre de olumlu bilanço geldi..şu anda piyasa da olumlu fiyatlıyor ve prim ile ödüllendiriyor...

karsan elektrikli araçlarda önemli mesafeler katediyor...yeni atılımlar yapıyor ...avrupada ve dünyada yeni iş bağlantıları kuruyor..bilanço olarak da iyi yolda ilerlemeye devam ediyor...

15 temuzdaki ihaleyi de alabilirse büyük aşamalar kayıt edecek..referansı ve kredibilitesi artacak...buda ona yepyeni iş olanakları sağlayarak bilançolarını düzeltecek..
    ben bu günkü tavanı amerikadaki ihaleye ön hazırlık olarak görüyorum...yoksa alması şüpheli bir izmir belediyesi ihalesi ile değil..ben biraz daha zamanı var diye düşünüyordum ama erken davrandılar..bunun başka bir nedeni de geçmiş sayfalarda anlattığımız gibi artık usps ihalesinin 15 temuzda sonuçlanma ihtimalinin çok yüksek olmasıdır..

elinde bulunduranlar hayrını görsün..özelden soran arkadaşlara egegübre ,deva,odaş ve karsan hisselerini hep önerdim...artık kime nasip oldu bilmiyorum..tekrardan başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben bu günkü tavanı amerikadaki ihaleye ön hazırlık olarak görüyorum...yoksa alması şüpheli bir izmir belediyesi ihalesi ile değil..ben biraz daha zamanı var diye düşünüyordum ama erken davrandılar..bunun başka bir nedeni de geçmiş sayfalarda anlattığımız gibi artık usps ihalesinin 15 temuzda sonuçlanma ihtimalinin çok yüksek olmasıdır..

elinde bulunduranlar hayrını görsün..özelden soran arkadaşlara egegübre ,deva,odaş ve karsan hisselerini hep önerdim...artık kime nasip oldu bilmiyorum..tekrardan başarılar diliyorum...
    1,97 den aldım 2.06 vedalaştim. Çünkü borsa eksiye gidecek diye. Hayırlısı yarın az çok yönünü belirler.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Sayfa 280/437 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •