bize ne faydası var...niye yazıyorlar?ya da var mı?buradan bişi çıkarabilirmiyiz?alacağımız bir mesaj var mı?
Fazla bilgiden zarar gelmez.
Ayrıca SPK'nın yıllar önce yayınladığı "Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ" gereğince düzenleniyor o raporlar
Fazla bilgiden zarar gelmez.
Ayrıca SPK'nın yıllar önce yayınladığı "Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ" gereğince düzenleniyor o raporlar
çok teşekkür ederim...size dua ediyorum...ALLAH razı olsun...her yere yetişmeye çalışıyorsunuz...çok sağolun...
Dünkü dağılımda da %30 viop var. Terste kalmış olabilir mi?
terste mi, düzde mi kaldı bilemedimama bildiğim tek şey: şayet bu durum, bir yanlışlıktan kaynaklanmamışsa çok ama çok vahim demektir. aksini düşünmek dahi istemiyorum.
terste mi, düzde mi kaldı bilemedimama bildiğim tek şey: şayet bu durum, bir yanlışlıktan kaynaklanmamışsa çok ama çok vahim demektir. aksini düşünmek dahi istemiyorum.
Hayrani hocam dediğiniz gibi tersini düzünü bilemicem ama çok canımı yaktı hesaptan okadar büyük azalışı görünce. fon yöneticisinede ulaşamadım ama gerçek korkarım ki yanlışlık yok.
Yer İmleri