Sayfa 76/1006 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Emlak Konut GYO’nun kampanyasında 2 haftada 5.65 milyar değerinde 4.710 konut satıldı

https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2020/...mpression=true
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Emlak konut 1 haftada 3000 konut satmış galiba. 1 - 2 hafta daha devam eder. Sonra durur satışlar. Bekleyip görelim...
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Emlak Konut GYO’nun kampanyasında 2 haftada 5.65 milyar değerinde 4.710 konut satıldı

https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2020/...mpression=true
    İlk hafta 3000 küsur konut, 2nci hafta 1700 civarı konut satıldı ise 1-2 haftalık ömrü kaldı projenin demektir.

15 yıllık kredileri, kampanya ya katılanların %30u tamamlayamaz, yani sonuna kadar ödeyemez diye düşünüyorum. Hissi kablel vuku...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Günaydın,

Vakıf 20K doları temdit %1,35'ten 35 gün devam ettirmiş ama ilginç geldi normalde %1,25 olmalıydı, neyse güreşçiye jest yapanlar bize de mi yaptı acaba?

Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Günaydın,

Vakıf 20K doları temdit %1,35'ten 35 gün devam ettirmiş ama ilginç geldi normalde %1,25 olmalıydı, neyse güreşçiye jest yapanlar bize de mi yaptı acaba?

Saygılar.
    Hocam, bu oranla parayı bankada tutarak jesti siz bankaya yapmışsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Günaydın,

Saygılar.
    Çok iyi oran vermişler büyük özel bankalar o tutara 0.8 civarı veriyorlar. 35 günlük TL mevduat oranı alan var mı 8.5 civarı aldım umarım düşük değildir

6.  Alıntı Originally Posted by zegnas Yazıyı Oku
    Çok iyi oran vermişler büyük özel bankalar o tutara 0.8 civarı veriyorlar. 35 günlük TL mevduat oranı alan var mı 8.5 civarı aldım umarım düşük değildir
    Miktar nedir acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Hocam, bu oranla parayı bankada tutarak jesti siz bankaya yapmışsınız.
    ne yapalım hocam piyasa bu 3-5 dolar için bu sıcakta çek ötekine götür değmez diyorum butik bankalar her yerde yok zaten. hem sonra hamzanın maaş nereden çıkacak o da ev geçindiriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ne yapalım hocam piyasa bu 3-5 dolar için bu sıcakta çek ötekine götür değmez diyorum butik bankalar her yerde yok zaten. hem sonra hamzanın maaş nereden çıkacak o da ev geçindiriyor.
    Yurdum insanı, yemez yedirir, içmez içirir :-)

Sayfa 76/1006 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •