Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 117 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sağlık için faydalı içecekler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Kutu Ayran tamamen doğal olmayan tatlandırıcılar tarafından üretildiği ve raf ömrünün uzaması için bir takım sağlığı tehdit eden kimyasal maddeler içerdiğinden asla kullanılmamalıdır!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  2. #2
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Yaş
    51
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Kutu Ayran tamamen doğal olmayan tatlandırıcılar tarafından üretildiği ve raf ömrünün uzaması için bir takım sağlığı tehdit eden kimyasal maddeler içerdiğinden asla kullanılmamalıdır!
    haklısınız,

    kutu süt ve kutu ayran kullanmıyoruz kullananları uyarıyoruz, ancak büyük şehirlerde sokak sütçüsü kalmadığından zaman, trafik, yoğun iş hayatı nedeniyle insanların sokak sütçüsü bulup düzenli katkısız düzgün süt bulup yoğurt mayalaması zor hatta imkansız hale geldi

    kapağı açıldığı halde bir ay bozulmadan kalan hazır yoğurtlar lezzetsiz ve dehşet verici, muhteviyatı kimyasal koruyucularla doldurulmuş olmalı ! keza bu yoğurtlardan elde edilen ayranlarda tatsız tuzsuz tatlımsı son derece lezzetsiz şeyler

    biz nispeten şehirden uzak bir ilçede ikamet ettiğimiz için şanslıyız galiba, şehrin keşmekeşinden uzak kalabiliyor, çocukluğumuzun o mahalle sütçülerinden hala süt alabiliyor temiz katkısız yağlı süt bulup yoğurt mayalayabiliyoruz, yağı alınmamış katkısız ev yoğurduyla yapılan ayranın tadıda nefis elbette ve o denli sağlıklı,

    pastörize şoklanmamış doğal sütle mayalanan ev yoğurdu mayalandıktan itibaren içine kaşık girdikten en geç bir hafta sonra ekşir tüketilmesi gerekir, sağlıklı olan dayanım süresi budur çünki katkısızdır !

    ev yoğurdunun çabuk ekşimemesi için yoğurt tutulan kaptan kaşıkla yoğurt yenmemesi, her seferinde temiz bir kaşıkla kaptan ayrı bir kaseye yoğurt alınması gerekir bu yoğurdun dayanma süresini uzatır ve cam bir kapta yoğurt tutulması hava almadan saklanması önemlidir.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •