soda külünde satış anlaşmaları yıllık yapılıyor. Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler ben sodanın acemisiyim
ne zaman sonuçlanır bu birleşme
Siselerin bir kisimini satip soda ya cevirdim. Biri gitti digeri izlemede. Her zaman bu firsat olmaz.
Bu endex 200b olsa bu soda gene bu hareketi yapar. Bu kadar baskı niye? Kagida giren 2 gunde vazgeçiyor. Portföyümdeki en kötü kağıt. Aylardır bekliyoruz.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bari heyecan olsun yeni tartisma baslatayim kavga edelim
Sodayi trakyadan ustun kilan durum borc yapisi haricinde nedir? Bence trakya bu gurup icerisinde en bahtsiz olarak degerlenmis sirket. Kasasinda para da dolu para yaratma hacmi bakimindan da cok buyuk potansiyeli mevcut satis hacimlerinden bariz gorulebilir. Karlilikta pandemi donemi harici efsane. Trakya bu birlesme de en buyuk tokatu yiyen sirket oldu.
Not: sermayemin 3 te 2 si trakya 3 te 1 i de soda da.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn.karabaht gerek yok bence, biz mağdurlar olarak hissenin performansı zaten ortada, yeteri kadar baskı yapıyorlar. endeks yüzde 2 bizim hisse yüzde 0. insanları bu kadar bıktıracaklarını tahmin etmezdim açıkçası.
Yer İmleri