Sayfa 156/440 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Toplama falan yok..Alıyor aşağıdan yukarıdan geçiriyor..
    Sabah da 9,56 ortalama ile güzel mal aldı sürdü yukarı 9,72 ortalama ile yarısını çıktı..Yarı mal durduğu için daha aşağı vermedi bir daha yukarı yaparsa onları çıkar yarın yine aşağıdan alır..
    Geçen hafta da yazdım bu tarz dağınık takaslı kağıtlarda 500-800 bin lot alıp istediğiniz gibi malı yukarıdan vurursun..Operasyona çok açık bir kağıt..
    Yatırım son 10 günde yaklaşık %50-60 kar etti. Alıyor aşağıdan üstten vuruyor
    Peki neden...kağıtta beklenti yaratıldı.satış matıs.bilançoda iyi geldi...Şu ara sektörler arasında gıdalar iş yapıyor...Ekmek demiyemiyecekinsallar..Unlu mamuller +ekmek ençok tuketilen bu dönemde...Buda insanın ömrünü tıketiyor değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Peki neden...kağıtta beklenti yaratıldı.satış matıs.bilançoda iyi geldi...Şu ara sektörler arasında gıdalar iş yapıyor...Ekmek demiyemiyecekinsallar..Unlu mamuller +ekmek ençok tuketilen bu dönemde...Buda insanın ömrünü tıketiyor değil mi?
    Sevgili Arif bunlar farazi şeyler...Borsa pozisyondur mal alınır mal satılır..Mal alınırsa yukarı çıkar, satılırsa düşer konu bu kadar..
    Ben her gün işlem yapıyorum hem de 2-3 tur...Ezbere biliyorum hareketlerini..
    Sabah mal verdiği için aşağı zorluyor ama çok da düşüremiyor çünkü hepsini satamadı buralarda oynaşıyor..
    Neyse aynı şeyleri yazmanın lüzumu yok..Şu an kağıdın tek bir sahibi var o nereye isterse oraya götürür..Bunu kağıttan çıkarmak için en az 800 bin lot hatta 1 milyon lot alım yapmak lazım..Yoksa onun sözü geçer

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Opusme gerceklesmek uzere
    Opustuler
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Tat gıda da birşeyler oluyor ama ne oluyor?

5. Bunun da vakti gelmiş gibi
    Kimsecikler kalmamış. Bezginlik yılgınlık son safhada
    Q1 bilanço çok iyi ve güçlü geldi, esas bilanço q2 de gelecek.
    Fırtına öncesi sessizlik gibi. Önceki baskıda , potansiyel ortaklık işi gelmişti

Bakalım bu baskıda ne çıkacak? Artık orlardan da bi sonuç gelmesi lazım.
    Çin de Pekinde 2. Dalga virüs yayılımı başladı. Tekrar karantinalar, uçuş iptalleri vs vs... var Çin de.
    Dünya tekrar teyakkuza geçti.

Nakitim hazır pusudayım. 10 nun üstüne atıp orda kalıcı olmasını bekliyorum.
    Umarım ben gelmeden kopup gitmez)) üzmez bizi.

Yatırım al-sat-tut tavsiyesi değildir.

6. Aga'nın tahtada tokatlamadığı adam kalmadı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
    sokağa çıkma yasağı yok millet de rejim de kala kala uncu ile baş başa kaldık mı?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. Az p.şt değilsin yatırım var ya..Dün 9,72 ortalama ile yarısını çıktın yarısını da sabah Merill üzerinden çıktın sonra aşağı baskılayıp al bakalım seni hınzır
    Bak seni nasıl yakalayacağım ben 9,20 altında çakalınoğlu seni

Sayfa 156/440 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •