Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    eurobond fonlar ile ilgili kaynaklara ihtiyacım var? bilgisi olan,link koyabilir mi?şunu da okumalısın,filan diyen? türkçe olursa çok çok güzel olur?
    Eurobond fonlar değilde eurobondun kendisi için kaynak şu
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...9754#post39754

2. oph getirisi hakkında bilgi paylaşabilecek varmı.Zpe turkcell hisse satışını değerlendirir diye umuyordum getiriye bakarsak pozisyon açmamışlar gibi duruyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    siyasette bir terslik,bir hareketlilik bu hipotezi bitirir bence...dolar bazında kesinde ,TL BAZLI bile süründürebilir...

birde abd seçiminde demokratlar kazanırsa ya da ABD İLE TERSO(papaz olayı gibi)bir durum söz konusu olursa yine ok yaydan çıkabilir...

bunlar oluncaya kadar herşeyi DEVLETBABA bilir..o ne derse o olur..faiz düş derse,düşer,borsa çık derse çıkar...

(not: amacım siyaset yapmak değil,piyasa anlizi yaptım,lütfen yanlış değelendirmeyelim)
    Geçen yıl o da oldu.
    Seçim, seçim iptali, tekrar seçim
    Suriyeye harekat,
    Deprem
    İranlı generalin öldürülmesi
    Virüs

Buna rağmen minimum %40 getiri

4.  Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    oph getirisi hakkında bilgi paylaşabilecek varmı.Zpe turkcell hisse satışını değerlendirir diye umuyordum getiriye bakarsak pozisyon açmamışlar gibi duruyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ZPYKAT hisseleri içinde Turkcell yok.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Eurobond fonlar değilde eurobondun kendisi için kaynak şu
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...9754#post39754
    burayı okudum hocam,burası çok emek harcanmış bir yer ve bence yatırım uzmanıyım diyen bir çok kişinin bilmediği şeyleri içeriyor.(buradaki bilgilerden sonra bir çok banka müdürünü,yatırım uzmanını derin düşüncelere sokabilirsiniz....)

ama eurobond fonlar çok farklı...içlerinde bir çok eurobond var...ve hareket tarzları bir şablona uymuyor,ya da ben uyduramıyorum..

neyse siz havalar ısınınca sinyal verirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    burayı okudum hocam,burası çok emek harcanmış bir yer ve bence yatırım uzmanıyım diyen bir çok kişinin bilmediği şeyleri içeriyor.(buradaki bilgilerden sonra bir çok banka müdürünü,yatırım uzmanını derin düşüncelere sokabilirsiniz....)

ama eurobond fonlar çok farklı...içlerinde bir çok eurobond var...ve hareket tarzları bir şablona uymuyor,ya da ben uyduramıyorum..

neyse siz havalar ısınınca sinyal verirsiniz...
    Yerli eurobond fonu için dikkate alınacak şeyler MB döviz günlük döviz kuru ve içindeki tahvillerin günlük değer artış veya kayıpları.
    Fon içindeki tahvillere günlük olarak tek tek bakmak zor ama genelde CDS'le irtibatlı hareket eder tahvil fiyatları.

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    https://youtu.be/OWaPsbq4FxQ Burada Ahmet Beyin hazırladığı video var
    ahmet beyfendiyi twitterdan takip ediyorum...bu videosunu seyretmiştim...tam bir muhalif....çok realist...takip edilmesini tavsiye ederim..

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yerli eurobond fonu için dikkate alınacak şeyler MB döviz günlük döviz kuru ve içindeki tahvillerin günlük değer artış veya kayıpları.
    Fon içindeki tahvillere günlük olarak tek tek bakmak zor ama genelde CDS'le irtibatlı hareket eder tahvil fiyatları.
    Üstat iş Bankası artı getirdiğine göre Denizbank da getirir diye düşünüyorum

Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •