Sayfa 281/426 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

  1. Hani derler ya ben satınca gidiyor diye böyle birşey gerçekten var. 3 senedir biraderler birlikte elimizde tuttuğumuz hisseleri ben cuma gününden beri parça parça satıyordum. Bugün son parçasınıda sattım. benim lotlar bitince önce 15 dakika içinde 2,05 ten bir anda 2,17 lere fırladı. Sonra biraderi aradım birader de elindeki son lotları sattıgı anda 10 dakika için de hisse tavan yaptı. Sizce bu tesadüf mü ? Gerçekten borsada robotlar var ve lot sayıyorlar. Üzülmüyorum çünkü az çok alacagımı aldım. Fakat bugün ki en yüksek fiyattan satsam yüzde elli daha fazla kar edecektim Sağlık olsun üzülmüyorum benden alanda benim kadar kazanır umarım.
    Tek merak ettiğim hisse bedelli verdikten sonra hala daha satmayan var mı aramızda ?

  2. Benim elimde fuul egegubre var..kendine ait işlettiği çok güzel bir limanı var..limanı dOvit bazlı iş yapıyor. .O yüzden de temeline ve geleceğine çok güveniyorum. ...yalnız bu güvene rağmen bu ayin sonlarına doğru Amerika'daki usps ihalesinin hatırına bir süreligine hisseye girecektim..ama tahminlerim den erken harekete geçti. .artık nasip diyorum..kime niyet kime kısmet hiç belli olmuyor Borsa işi..

    Yinede bu hisseyi elinde tutan dostlarım var..Birde çok emek verdiğim hisselerin gitmesine çok seviniyorum. .elinde bulunduranlar hayrini görsün. .

  3. İki güne satarsın elindekini,benim bildiğim keko duramaz.
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Benim elimde fuul egegubre var..kendine ait işlettiği çok güzel bir limanı var..limanı dOvit bazlı iş yapıyor. .O yüzden de temeline ve geleceğine çok güveniyorum. ...yalnız bu güvene rağmen bu ayin sonlarına doğru Amerika'daki usps ihalesinin hatırına bir süreligine hisseye girecektim..ama tahminlerim den erken harekete geçti. .artık nasip diyorum..kime niyet kime kısmet hiç belli olmuyor Borsa işi..

    Yinede bu hisseyi elinde tutan dostlarım var..Birde çok emek verdiğim hisselerin gitmesine çok seviniyorum. .elinde bulunduranlar hayrini görsün. .
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

  4.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    İki güne satarsın elindekini,benim bildiğim keko duramaz.

    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaçan hisselerimi görünce şimdiki hisseme sıkı sıkıya sarılmak istiyorum...iyi çıkacağına inanıyorum...bakalım nasip...bu arada karsan yatırımcısına da hayırlı uğurlu olsun diyorum..karsan istikrarlı çıkıyor...tebrikler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

  5. daha geçen ay bile karsanı ,odaş ile yarıştırıyorduk..yakın geçmişte ben odaştan karsana geçiş yapmış idim...geçen iki hafta önce bile odaş karsana %10-15 lik fark atmıştı ama şimdi karsan ona %15 civarı fark atmıştır...karsanın benim beklentilerimi doğrulaması sevindirici...biraz daha geç kalsaydı özelikle de bu ayın sonlarına doğru ben de tekrardan karsana geçmeyi düşünüyordum...

    ama nasip olmadı..son üç ay içinde bir çok dostuma karsan aldırmış idim..şimdilik sizler ve onlar adına seviniyorum...önünüz açık olsun..karsan bambaşka bir mecraya doğru yol alıyor...usps ihalesi onun için çok önemli vede değerli...geçmişte bu konu hakkında çok yorumlar yaptık...sabır sabır sabır diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

  6. Gelecek gelecek bir haber ama daha duymadık duyduğumuz zaman hisse zaten gitmiş olacak buda onun habercisi mi? Neden kaynaklanıyor yükselme, haberi olan var mı?

    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. İyi şeyler olacak gibi, hacim güzel lakin sabır ve endex desteği şart

  8. Workhorse group
    %+9

    Karsan ile beraber koşuyor...

    Bunlar güzel şeyler

    Hayırlısı olursa çook güzel...

    Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 281/426 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •