1.20 lerden 2 lira hedef ile almistim bugun nerelere cikti bol kazanclar
1.20 lerden 2 lira hedef ile almistim bugun nerelere cikti bol kazanclar
Gunluk satta,.. fazla bir sey soylemeye gerek yok... 3.19 orta bollinger uzerine oturmus,.. 26 gunluk ortalama ve destek 3.00 tl da...
Asagi kirarsa flama bozulur,.. Bir alt Fibonacci 2.82 devreye girer. Ben zannetmiyorum... 3.10 civarinda saatlik grafikte 200 luk AO var,.. en kotu oralardan konsolide olacagini dusunuyorum... Bu ihale sonucu da hemen 3 gunde gelmez elbet, o arada sindirmesini yapiyor...
YTD
Akýl, akýl olduðundandýr ki iþlerin sonunu görür; sonu görmeyen akýl, nefis kesilir.
Yukselis teyidi icin kisada 3.27 , gunlukte 3.35 ustu kapanis ariyoruz...
YTD...
Akýl, akýl olduðundandýr ki iþlerin sonunu görür; sonu görmeyen akýl, nefis kesilir.
3.20 ustune atýp kalmalý
býkac gundur ayný senaryo var kagýtta. sabah yukselýs var gýbý aksama dogru kapanýs hep asagý oluyor. ozellýkle son bý saat falan bayagý asagý kýrýyor. kopyasý oldu kac gundur. bu saglýklý mýdýr ? mal mý yedýrýyolar sabah yukseltýp aksam verýyolarmý malý. artýk bý sýcrama yapsa ýyý olacak.
sayýn architecht bugun hýsseye gelen haberlerle ýlglý yorum alabýlýrmýyýz
Soru bana deðil ama kendimce cevabim: þirket iþ yapýyor. Ham madde vs. Ýçin para tedarik etti Þirkete güven olduðundan borç alabildi. Öte yandan hisselerin %63 ünü toplayan ak yatýrým durumu ilginçleþtiriyor. Varlýk fonu da ak yatýrýmý kullanýyor. Acaba toplayýp arabayý buna mý ürettirecekler þimdilik? Olmayabilir tabi. Ama sonuç olarak her türlü hisseye güvenenler var. Ytd.
Evet katiliyorum,.. sirket atilim icinde, bildigimiz kadariyla daha kapasitesini dolduracak siparis olmamasina ragmen, belki bilinen bir sey var da usa ihale icin orada imalat konusunda hazirlik mi var diyorum. Sonucta yatirim gerekecek... Sirkete guven olmasi ve borclanabilmesi guzel bir sey... Bu arada tabi dort gozle yeni siparis haberlerini bekliyoruz...
Yer Ýmleri