Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. bist100 yüzde bir artıda ama tüm endeks yüzde 1.20'lerde ekside. turkcell'in tavan olması ve tekfen gibi belli hisse hareketleriyle oluyor dün ve bu günkü yükseliş. yani Haluk hocam canım hocamı can kulağıyla dinlemek ve ona göre temkinli olmak şart.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Eurobond fonlari dolardan daha yuksek getiriye sahiptir.Kupon getirileri, faizleri fonun degerini artirir.

Dolar almaktansa eurobond fonunu alirim.
    Saygilar.
    Selamlar. Hayırlı cumalar;
    Direkt eurobond almak fondan daha iyi getiri sağlar deniyor okumalarimda. Ziraatten eurobond almayı başaramadım. Teb de satış var deniyor.
    Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    Diğerleri ile karşılaştırmanız açısından:

hangi tarihler arası? son 3 aylık mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Direkt eurobond almak fondan daha iyi getiri sağlar deniyor okumalarimda. Ziraatten eurobond almayı başaramadım. Teb de satış var deniyor.
    Bankalarda eurobond alış miktarı minumum 1000 USD, bazılarında daha yüksek.
    Ayrıca, direkt eurobond almanın püf noktaları vardır.
    1.Düşükten dolar almak.
    2.CDS lerin yüksek olduğu vakit eurobonda geçmek gibi.
    3.ve daha fazlası.
    Baktığımızda hem daha çok sermaye gerekiriyor, hem daha fazla bilgi ve takip.
    Eurobond fonlarına daha küçük miktarlarda giriş yapılabiliyor.
    Bana sorarsan, eurobondu döviz bazlı düzenli bir gelir yaratması için alırım.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1161 bu linki okumanızı ve takip etmenizi tavsiye ederim...eurobondları direkt bankadan alırsanız daha kazançlı,ama vergiler konusunda bazı durumlar söz konusu...bu verdiğim linkte hepsi irdeleniyor...forumun bu bölümünü okuduktan sonra sizin için hangisinin avantajlı olacağı konusunda kanaatınız olacaktır diye düşünüyorum...

6. 50k AKE eurobond fonu aldım. Pazartesi hesaba geçer.

7. ktm fonlarıma satış verdim. katılım endeksinde yorgunluk belirtileri var. bir de şöyle düşündüm: 50 bin liralık ktm alacağıma onbin liralık mps veya zpe, 40 bin liralık ta kira sertifikası fonu alır kendi ktm fonumu kendim oluştururum falan. asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. TKF'lere de bir daha asla almamak üzere satış verdim. inşallah son bir güzellikle vedalaşırız.

Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •