Originally Posted by Paragöz35 Bak sen yazdıktan sonra 2 dakika sonra 50 kademe aldılar, o kadar güzel fırsatlar varki borsamızda kolay para kazanmak için ama bütün gün bilgisayar başında oturmak gerekiyo , o güçte çoğumuzda yok malesef 23 yaşında filan olmak lazım... valla ben yazdım sizi uyardım hatta aldım bile...
Vay arkadaş Akcayhaberi yazdığında %1 di ya alım fırsatıda verdi %4 oldu hisse...
Originally Posted by *Bozkurt 130.900 flat 800 puan da fena değil, rallide şorttan kazanmak Bugün cok bereketli bir gün ilk defa para kazanmaya basladık. 2.siftahımızı da yapalım, maksat işlem hacmini yükseltmek bu sefer ağustos vadeden oynuycam 132.200 full şort El gider mersine biz gideriz tersine
Hamdım Piştim Yandım
bir soru ikiside bist30 a hissesi 1 milyar lotlu %10 halka arz b hissesi 1 milyar lotlu %90 halka arz hangisi daha fazla güven veriyor?
Originally Posted by akcay yarın için füze adayları tam patlama noktasında. saholda görece olarak ucuz kaldı. kchol bayağı gitti ama bunda pek prim olmadı. dünkü verdiğim 2 kağıt...
ve benim işim bitti...
Originally Posted by akcay ve benim işim bitti... Siz yenimi keşfettiniz bu forumu yoksa daha önce başka nicklemi yazıyodunuz , çok faydalı bir insansınız...
Originally Posted by Paragöz35 Siz yenimi keşfettiniz bu forumu yoksa daha önce başka nicklemi yazıyodunuz , çok faydalı bir insansınız... çok eskiden vardım sonra ara verdim.
Forum Rules
Yer İmleri