Sayfa 803/899 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

bu hisselerde spk, rekabet kurumu, atatürk hisseleri ve mevzuat yüzünden sıkıntılar olacağını ilk ben yazmıştım. o zamanlar oyak süreçte bayağı mesafe almıştı.

anca birbirinizi gazlayın. sonuç ortada.

endeks böyle olamasa acaba sonuç nasıl olurdu?

31.01.2020 tarihinde şişe başlığında şöyle yazmışım.

oyak'ın çimento birleşmesinden farklı olarak böyle bir birleşmeden dev gibi bir tekel çıkacak. rekabet kurumu bu işe ne der acaba?

bence rekabet kurumunun görüşü spk'dan daha önemli. sonuçta usulüne uygun yapılmışsa spk tamam der geçer. rekabet kurumu ne der?

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu hisselerde spk, rekabet kurumu, atatürk hisseleri ve mevzuat yüzünden sıkıntılar olacağını ilk ben yazmıştım. o zamanlar oyak süreçte bayağı mesafe almıştı.

anca birbirinizi gazlayın. sonuç ortada.

endeks böyle olamasa acaba sonuç nasıl olurdu?

31.01.2020 tarihinde şişe başlığında şöyle yazmışım.

oyak'ın çimento birleşmesinden farklı olarak böyle bir birleşmeden dev gibi bir tekel çıkacak. rekabet kurumu bu işe ne der acaba?

bence rekabet kurumunun görüşü spk'dan daha önemli. sonuçta usulüne uygun yapılmışsa spk tamam der geçer. rekabet kurumu ne der?
    Rekabet kuruluyla ne alakası var
    Bir yazında öğrenelim.

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Rekabet kuruluyla ne alakası var
    Bir yazında öğrenelim.
    benim kimseye bişey öğretmek gibi bir görevim yok. öyle yaz da şunu yaz da bunu yaz da. kimsenin karına ortak değilim.

sen yaz da ben öğreneyim ali. ben borsadan çok kazandım. ama kimsenin lafına da bakmadım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Hissenin durumu herkesi sinir etti , millet tepeden tepeden konuşuyor.

AMAKHİDİKSMUN haziranı da bitiyor spk hala üç beş sayfalık tebliği de , birleşmeyle ilgili kararını da açıklayamadi. İnceliyor. ... İnceliyoruz. Ne inceliyorsun AMHDJİSJ. ... Kanun belli, 4 ay geçmiş daha neyi inceliyorsun da hazırlıyorsun.

Yatırım yapıyoruz birleşme muallak, değerleme raporu muallak , tebliğ muallak , kurumlar muallak. .. Yatırım yapmıyoruz , kör ebe oynuyoruz.

Elimizde kesin , net bir tane açıklama yok .

5. Rekabet kurulu ile ilgili duyuru metnindeki bölümü paylaşıyorum.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    benim kimseye bişey öğretmek gibi bir görevim yok. öyle yaz da şunu yaz da bunu yaz da. kimsenin karına ortak değilim.

sen yaz da ben öğreneyim ali. ben borsadan çok kazandım. ama kimsenin lafına da bakmadım.
    Hem rekabet kurumu yazacaksin
    Tepki olunca celalleneceksin
    Cinali çıkarı için yazmaz
    Cinali pozizyonuna göre yazma,
    Cinali forumda hangi rumuzla yazıyorsa aynı devam eder
    Kimseye ogretmek gibi görevin elbette yok
    O zaman ogrenmek gibi durumunda olmamalı
    Bu forumda birisine faydalı olacaksan mutlu olurum birisine zararım olursa üzülürüm
    Herkeside öyle zannederek yazar foruma katkı vermeye çalışırım bilgi ve tecrübelerime
    Kafa karistirmak benim işim değildir.
    Sizede sağlık ve başarı dilerim

7. SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu ile ilgili duyuru metnindeki bölümü paylaşıyorum.

Neden olmayacağını yazmış idim,
    Basit anlatımla bir elin beş parmağı demiş idim anlaşılsın diye,
    Değişmeyen kontrol,aynı yapının sadece sadeleşme halini belirtmiş idim,

Şirkette zaten boşa yazmayın,kafada karıştırmayın ilerde diye yazmış oraya,ama illa kafa karıştırmak için,ama dedirtmek için ,acaba olmazmıyı demek için ,yazacaklar ya inatla.
    Uğraş dur böyleleriyle işte.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : toibek; 20-06-2020 saat: 22:04.

[QUOTE=dimitris;4539205]Çok kazandığınızı ve çoooooook ama çok, gerçekten çoook varlıklı olduğunuzu daha önce de beyan etmiştiniz ama Ali abi okumamış galiba. Bilmiyor kusuruna bakmayın. Yoksa on yüz bir milyonu olan bir zenginle bu şekilde konuşup sizi rahatsız etmezdi.

Geri kalan kısımda ise size katılıyorum. Spk idare eder ama rekabet kurumunun kesip atacak yetkisi var . Hisse başı 20 lira da verse , genel kurul günü alanlar bile hak sahibi olur dese Rekabet kurumu olmaz dedi mi , birleşemez.

Tabi başka bir arkadaş da rekabet kurumundan izin gerekmiyor diye tafra yapmış millete .[/QUOTE
    Sn.dimitris
    Olmayan bir rekabet kurumu için birileri ahkam kesiyorsa ben burda sessiz kalamam.
    Kimin çok kazandığı beni ilgilendirmez
    Çok kazanan cokmu biliyor
    Ben 20 senedir bu işin icindeyim hala ogreniyorum.
    Durduk yerde ne rekabet kurulu böyle bir olay olsa başvuru yapilmazmiydi yukarıda zaten şirketin raporunda bu mevcut
    İnsanın burada yazma isteği bırakmıyorlar
    Surda fazla bir süre kalmadı zaten
    Herkese sagliklar

Sayfa 803/899 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •