Artan

32,56 10 17:44
42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
17,28 9.99 17:46
110,20 9.98 17:39
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 17:45
10,69 -9.94 17:46
146,70 -9.94 17:45
326,25 -9 17:46
105,70 -8.33 17:45
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.964.785.201,37 17:46
7.697.799.640,00 17:46
7.318.503.188,25 17:46
6.081.380.795,64 17:46
6.010.251.578,10 17:46
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    5 sene once ihlas yerine altin alsaydiniz
    ayni oranda getiri icin su an ihlasinen az 1.5 tl
    olmasi gerekirdi guzel bir yerden arsa alsaniz 1.5 tl
    yazlik alsanýz 1.5tl araba alsaniz 1.5 tl
    nereden bakarsaniz bakin 5.yilda yuzde 50 zarar
    elinizde sabit oldugu surece zarar ediyor
    bekliyorum falan diyenlere inanmayin
    Bekliyorum diyen yalan mý söylüyor ? Sözünün arkasýndaysan Ankara Ýstanbul nere uyarsa söyle görüþelim göstereyim sana olur mu ? Çeneni kapatacak mýsýn o zaman. Yav sanane milletin zararýndan karýndan. Para benim deðil mi kar da ederim zarar da. Patronlarýna söyle yazýn alýr güzün alýr ..... Gözünü alýr....
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

2. Exclamation Lanetli hisse

https://twitter.com/demokrat76/statu...197838336?s=20

4 temmuz da bu ky SATMAYACAK Y.T.D.

borsa da yatirim yapilip beklenilecek hisseler var
    ama bu o tip bir hisse degil
    malesef bu zihniyetin yatirim anlayisi boyle insanlarin
    inanclarini suistimal ederek kanundaki bosluklari degerlendirerek ceplerini doldurmak

4.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    borsa da yatirim yapilip beklenilecek hisseler var
    ama bu o tip bir hisse degil
    malesef bu zihniyetin yatirim anlayisi boyle insanlarin
    inanclarini suistimal ederek kanundaki bosluklari degerlendirerek ceplerini doldurmak
    Hus bu kadar iyi niyetli bir insansan eðer ben kaç kez dedim sana yaz numaraný konuþalým görüþelim dedim. Benim saklanacak gizlenecek bir þeyim yok. Adým belli iþim gücüm belli kim olduðum belli burada yazdýklarým belli. Ama sen sürekli bir yönlendirme çabasýndasýn. Kardeþim buradaki yatýrýmcýnýn cebindeki paranýn kar veya zarar olmasýndan sana ne. Kim baþkasýný bu kadar düþünür. Sürekli birilerine bir þey yaptýrma çabasýndasýn. Yazýktýr Günahtýr Vebali Vardýr insanlarý Yönlendirme. Bu dünyada çýkmazsa öte dünyada çýkar.

Kime hizmet ediyorsun bilmem ama hep yönlendirmeye çabalýyorsun. Kimse memnun deðil zararda olmaya , kimse zarar etmek istemez ama insanlarýn psikolojisini bozmaya zerre kadar hakkýn yok. Patronlarýna söyle sana talimat verip bu yazýlarý yazdýranlara söyle kimsenin ahý kimseye kalmaz. Din tüccarý olup borsada milletin cebinden çalanlara söyle babayý alacaklar

Baþkentin selamý var de þarap þiþesini hediye edeceðim onlara Artýk içerler mi ne yaparlar bilmiyorum..
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

5.  Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    Hus bu kadar iyi niyetli bir insansan eðer ben kaç kez dedim sana yaz numaraný konuþalým görüþelim dedim. Benim saklanacak gizlenecek bir þeyim yok. Adým belli iþim gücüm belli kim olduðum belli burada yazdýklarým belli. Ama sen sürekli bir yönlendirme çabasýndasýn. Kardeþim buradaki yatýrýmcýnýn cebindeki paranýn kar veya zarar olmasýndan sana ne. Kim baþkasýný bu kadar düþünür. Sürekli birilerine bir þey yaptýrma çabasýndasýn. Yazýktýr Günahtýr Vebali Vardýr insanlarý Yönlendirme. Bu dünyada çýkmazsa öte dünyada çýkar.

Kime hizmet ediyorsun bilmem ama hep yönlendirmeye çabalýyorsun. Kimse memnun deðil zararda olmaya , kimse zarar etmek istemez ama insanlarýn psikolojisini bozmaya zerre kadar hakkýn yok. Patronlarýna söyle sana talimat verip bu yazýlarý yazdýranlara söyle kimsenin ahý kimseye kalmaz. Din tüccarý olup borsada milletin cebinden çalanlara söyle babayý alacaklar

Baþkentin selamý var de þarap þiþesini hediye edeceðim onlara Artýk içerler mi ne yaparlar bilmiyorum..
    Sn baþkent objektif yorumunuzun noktasýna kadar katýlýyorum.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •