Originally Posted by *Bozkurt Yok hemen fişini çekmezler, şuan ky ye mallar dağıtılıyor olmalı, millet mallandıktan sonra iskemleye tekmeyi vururlar seni gidi seniiii ayakta kaldın hemen iskemlede oturana laf ett. seni uyanık seniiii
Originally Posted by bb79 seni gidi seniiii ayakta kaldın hemen iskemlede oturana laf ett. seni uyanık seniiii Sibirya ayuları yola çıkmış ayusu olan belaruslu kızın yanına geliyormuş, voltranı oluştururlarSa, piyasada ne iskemle kalır ne de masa
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sibirya ayuları yola çıkmış ayusu olan belaruslu kızın yanına geliyormuş, voltranı oluştururlarSa, piyasada ne iskemle kalır ne de masa ayılar geç bile kaldı bu kadar olumsuzluğa ve kötü verilere rağmen kurbana boğa bile kalmaması lazım bakalım. ite kaktıra nereye kadar. ytd.
Originally Posted by bb79 ayılar geç bile kaldı bu kadar olumsuzluğa ve kötü verilere rağmen kurbana boğa bile kalmaması lazım bakalım. ite kaktıra nereye kadar. ytd. Kurbana boğa kalmazsa, ayuları kesmesinler sonra.
Forum Rules
Yer İmleri