Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
Evet zaten projeksiyonumu yıldızı parlayan sektör ve yazdığım argümanlar ile 100 150 milyon arası 2020 net kar üzerine oturtuyorum..

son ç fk sına göre tabi ki çok olumlu değil ama borsa beklentiyi satın alır 150 milyon kar gelirse eğer o güne kadar bu fiyatlanır bence ...
gündem buna doğru gidiyor fiyat daha ne kadar geride kalacak işte 2.ç bilançosunda işaretleri verecektir..

Bu arada imp, smurfit kappa gibi şirketlere baktım p e 15 20 lerde mar. Cap 5 - 10 milyar euroluk şirketler ama... Tam denklikte şirket bulup bakmam lazım bakacağım inşallah..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kralsin tek kelime ile...burdaki mahalle agzindaki yazanlara da bu yazdiklarin KAPAK olmustr...

degerli bilgilerinizi eksik etmeyiniz...

nacizane ek yapayim temel olarak ilk ceyrek bilancoya...

Tamamen ertelenmiş vergilerin bu döneme yedirilmesi kaynaklı geçmiş dönemden düşük kar geldi...

Operasyonel anlamda da çok fark yaratamamışlar aslında ama bir yandan da kendileri de malı topluyor. Burasi onemli...
Peter lynch der ki yonetimdekiler hisselerini topluyorsa korkmucaksin o sirketten....

Bu vergiyi bu döneme yedirmesi hisse bu kadar hareketliyken mal toplamaya devam edeceği içindi ve mal toplamaya da devam ediloyor...

Cok uzak degil bence burdakiler de kartonsa giderken arkadan trene bakar gibi bakacaklardir....ytd
(ben seneye allah omur verirse 2020 yili bilancosu aciklandiginda da burda olucam, bunu besyildir yada on yildir bu sirketi ismi gibi bildigini sana tiplere soluyorum...cok deil max 7-8 ay var )

Tskler....;)