Zamanında babası mutlu akünün satışını da beklemiş sonunda mutlu sona ulaşmıştım.Orta vadeli biriktirmeye başladım bugünden itibaren, umarım ayağım uğurlu gelir ve arsa ile ilgili gelişmeler hızlanır.
Zamanında babası mutlu akünün satışını da beklemiş sonunda mutlu sona ulaşmıştım.Orta vadeli biriktirmeye başladım bugünden itibaren, umarım ayağım uğurlu gelir ve arsa ile ilgili gelişmeler hızlanır.
Sizi gördüğüme çok sevindim sayın kazançlı. 8-9 sene öncesi Mutlu Akü günleri aklıma geldi. İşin ilginci yeni üye gözüküyorsunuz. Hisse.nette girince ilk sizin bloga bakıyordum.
isin ilginci siz de yeni uye gozukuyorsunuz...
Nereden görüyorsunuz yeni üye oldugunu. Duhul 2017 yaziyo.
Hepimizde 2017 de tekrar üye olmadikmi
Mobilden degilde bilgisayardan yada masaustu gorunumunden gorulebilir. B u arada kartal.mecliside tatile giriyor mu ibb gibi.Bilen var mi
Sayın tarlacı 15 senedir bu niki kullanıyorum. Hisse.netin sunucuları değişince tüm herkesin geçmişi sıfırlandı.
Ornegin sn furkand ve murat4611 icin kidemli uye diyor, benim icin uye, sn asabi sizin icin yeni uye diyor. ben espri olsun diye soyledim. bir onemi yok kimin yeni mi eski mi olmasinin.
Yer İmleri