-
Şaka bi yana sevgili R&R ,dün hemen hemen tam tepeden şortladın ..bak bu kaçıncı defadır canlı canlı izliyoruz hep beraber ..çok güzel tespitlerin var ..tebrikler bi kere daha 

Originally Posted by
Rock'n Roll
ben trader değilim...yatırımcıyım.... günlük gecelik işlevleri heyecan olsun diye yaparım ....

Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
ahahahaha...dur beya senin 5i 1 yerde olan paylaşımın vardı

kopartmıştın beni o dönem

Sevgiler
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Ne şüphem olacak ya

gübeğine pirzola yapıştırdığın hatunlarla olan pozsyonlarını tabii ki paylaşma da

vobdakileri paylaşmanda +18 lik bi durum yok
https://youtu.be/2yLvt1gB3Tc
bilirsin zaten becerim yok ...paylaşım için 1 saat uğraşmıştım... neticede kimseyle ortak değilim ...nenden paylaşayım.... sözüm sözdür benim ...altına imzamı atarım....hade len oradan diyen varsa paylaştıklarıma... saygı duyarım.... ama paketler yollarım....
-
Dow yaklaşık %3 Dax yaklaşık %4 kırmızı ..
Vobyvade 132400
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
bilirsin zaten becerim yok ...paylaşım için 1 saat uğraşmıştım... neticede kimseyle ortak değilim ...nenden paylaşayım.... sözüm sözdür benim ...altına imzamı atarım....hade len oradan diyen varsa paylaştıklarıma... saygı duyarım.... ama paketler yollarım....
Ben sana hep inandım
Ve başka topiklerde canını her sıktıklarında ,rahat ol dedim - burası senin mekanın ,gel istediğin gibi paylaş dedim
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Şaka bi yana sevgili R&R ,dün hemen hemen tam tepeden şortladın ..bak bu kaçıncı defadır canlı canlı izliyoruz hep beraber ..çok güzel tespitlerin var ..tebrikler bi kere daha

çok net söylüyorum..87 yılından beri piyasalardayım...egom yok... hedefim yok... amacım kritik noktalarda.. bu çakal ortamda.. bazı tecrübesiz izleyen , okuyan arkadaşların dikkatini çekmektir... tavsiye değildir paylaşımlarım... tek amacım faydalı olabilmek..... hiç batmadım... batırmayacağım ..... özetle....
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
çok net söylüyorum..87 yılından beri piyasalardayım...egom yok... hedefim yok... amacım kritik noktalarda.. bu çakal ortamda.. bazı tecrübesiz izleyen , okuyan arkadaşların dikkatini çekmektir... tavsiye değildir paylaşımlarım... tek amacım faydalı olabilmek..... hiç batmadım... batırmayacağım ..... özetle....
SANA İNANIYORUZ 
Rahat ol ..bu mekan başka yerlere benzemez ..istediğin gibi yaz
Hayat hoş gerisi boş
-
işe dönersek ... 500 point yine azapta ... bu gece debelenmeyiz inşallah
hadi beya kasma ...yukarıdan short da basacaz emmi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-