Benim gördüğüm genelde çarşamba öyleden sonra hareket oluyor , millet genelde çarşamba öyleden sonra almaz , satar diye sanırım , tahta yapıcı anasının gözü, Yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
artı havada eksi eksi hava da eksi ne biçim bir hisse senediinsanı bıktırdı.
yahu bu meksa bugun de garanti tahtasina dosuyor 12,5 milyon lot gömme yapmis ! piyasanin anasini aglatti.
muhtemelen oppenheimer'in mallari (adamlar Turkiyede akbank garanti ve efes almislardi yillardir simdi komple cikiyorlar sanirim)
buralar sessizleşti
Kimin sattığından çok kimin aldığı önemli. Burdakiler sattı işe yalıda oturanlar almıştır.
Satanada alanada hayırlı olsun. Tedbirlerin gevşetilecek piyasaların hareketleneceğini, temettü dağıtımının onaylanacagı ve önümüzdeki 3 haftanın alım iştahlı olacağını düşündüğüm için burada beklemekteyim. Parasının değerini enflasyona karşı korumak için yatırımını buraya yapmış olan arkadaşlara bir tavsiyem olacak, Daha yolda ilerliyoruz hiçbir durağa varmadık hele bir durağa gelelim dolmuştan inecekmisiniz bir sonraki hedefe gidecekmisiniz ozaman karar verin, Bence hissenin fiyatı hedef deyildir, Temettüyü almak yada almadan pirimli olan hisse satışından kar almak, güzel bilanço beklentisi, yeni iş ilişkisi, faliyete geçecek yeni fabrika gibi gibi hedefler bunlardır. Hedefte güzel şeyler var ise hisse fiyatı koyulan hedeflerin çok üzerine çıkabiliyor. Sonra ben sattım fırladı gitti deniyor. Biz trade bir yaparız iki yaparız üçüncüde arkasından bakarız. Yt değildir
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri