Sayfa 714/1001 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tkf günlük getirisini bir şekilde görebilen var mı ?
    TKF'yi muhtemelen kendileri bile bilmiyorlar ancak yarın 9'dan sonra hesaplayıp sisteme girerler.
    TEFAS'a bile 9'dan önce girmiyorlar.

2. Tkf beklenildiği gibi Artı yazmış. 1.32

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    shangil gelip iran - türkiye kıyasını yapıp bize almamız gereken dersleri verir emmim canınızı sıkmayın.

4. Geçen hafta eurobond fonlarından ilk defa alayım dedim ama aldığımdan beri hep eksi getiriyor, zamanını tutturamadım herhalde, aslında eurobond'un kendisini almak istiyorum da doların ve faizlerin durumu uygun mu daha önce hiç almadığım için ona da karar veremedim.

5. soldier-get ten zamanında çıktığım için çok şanslıyım... gerçi az bir miktar almıştım... başka değişken fonlar eksi artı yazarken mantığını anlıyorsun... rahmetli mavi gömlek beyaz güverin eco'nun dediği gibi , soldier-get in fonunda önümü göremiyorum halen... rahşannn

majiti biriktirmeye başlayacağım
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    soldier-get ten zamanında çıktığım için çok şanslıyım... gerçi az bir miktar almıştım... başka değişken fonlar eksi artı yazarken mantığını anlıyorsun... rahmetli mavi gömlek beyaz güverin eco'nun dediği gibi , soldier-get in fonunda önümü göremiyorum halen... rahşannn

majiti biriktirmeye başlayacağım
    Askerleri nereden alıyoruz?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. değişkende gma yanına okd/opb/eid ekliyorum. sepet olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Geçen hafta eurobond fonlarından ilk defa alayım dedim ama aldığımdan beri hep eksi getiriyor, zamanını tutturamadım herhalde, aslında eurobond'un kendisini almak istiyorum da doların ve faizlerin durumu uygun mu daha önce hiç almadığım için ona da karar veremedim.
    Eurobond gene de bir kaç ayın sonunda ppf den fazla getirir bence

Sayfa 714/1001 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •