Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop-XX

1600 lü yllar.. hollandalılar o kadar gaza gelmişti ki lale soğanları müthiş değerli şeylerdi onlar için.. sürekli yukselmeliydi..zira çok değerliydiler..

ama sonra biliyoruz ne olduğunu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bistte para kazanmak gerçekten çok zor, 300-500 puanı aldın mı kaçmak lazım aslında
    Şortları henüz kapatmadım ama heran kapatabilürüm belli olmaz belkide hiç kapatmam
    Şortları kapattım, nasıl bi borsa arkadaş hiç düşmüy
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    yine konuyu yanlış yere taşıdın. sen desene bana ödünç malla işlem yapıp repodan çok getiri alıyorum. piyasa hikaye desene. madem işin ödünç piyasada avanta koparmak
    alakası yok.. kişisel olrak yaptığım bir şey değil.. iftira atıyorsun.. bu yasağın yanlış olduğu bir gerçek.. diğer yandan hissesini ödünç verenler var ve bundan kira alması kadar doğal bir şey yok.. siz anladığım kadarıyla ticaret kavramını hiç bilmiyorsunuz.. piyasada somut bir sürü ticari işlem borç, kredi, swap, faiz gibi temel kavramlar üzeirnden fiyatlanıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    sürdü .. Burası 2. karar NOKTASI... kırarsa MAKAKA...
    MAKAKA başladı.. bakalım kaç cantim ?
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

5. merhaba viop kontrat satışında birşey dikkatimi çekti bu nasıl oluyor acaba merak ettim . alış ve satış belli bir sevideyken birisi o anki fiyatın çok üstünde , o an ki miktarı baya bir etkileyecek kadar alım yaptı fakat endex'e etki bile etmedi

[IMG][/IMG]

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    gün içi fırsat verecek gene...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    joleli borsa

8. ons altın da sapıttı. aklı başında enstruman kalmadı gezegende

Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz