Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: "(Özalp ilçesindeki deprem) Bir köyde bir ev kısmen yıkıldı, can kaybımız yok."
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: "(Özalp ilçesindeki deprem) Bir köyde bir ev kısmen yıkıldı, can kaybımız yok."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Van Valisi Bilmez: "(Van'daki deprem) Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var. 5 vatandaşımız hafif yaralı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
18 yılın 12 yılında denilen laflardan bazıları.
TL güvenin
Dolar alanın elinde patlayacak
Dolar almayın
TÜRK Lirasına yatırım yapan kazanacak.
Tek gıdaya yatırım yapan TL de kazandı galiba.
Devlet niye hala dolar kullanır.
Hacı hoca ların cebinde hala niye dolar vardır.
Fabrikaya,tarıma ve hayvancılaga yatırım yapan kalmamış.
Bazıları hala kredi çekip yurt dışına para kaçırıyor.
Pinokyo bile bizi kıskanıyordur artık bu kadar yalana.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
26/06/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 22 KRŞ/LT
pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Yer İmleri