Sayfa 719/1001 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Scarface87 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ufak bir sorum daha olacaktı. TCA fonu misal; yıllık fon yönetim ücreti var. 3.ay fondan çıkış yaparsam ya da 10.gün. Nasıl bir fiyatlama yapılır bu konuda?
    Günlük kesiyorlar zaten.
    Bir kuruş bırakmazlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    soldier-get ten zamanında çıktığım için çok şanslıyım... gerçi az bir miktar almıştım... başka değişken fonlar eksi artı yazarken mantığını anlıyorsun... rahmetli mavi gömlek beyaz güverin eco'nun dediği gibi , soldier-get in fonunda önümü göremiyorum halen... rahşannn

majiti biriktirmeye başlayacağım
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Askerleri nereden alıyoruz?
    soldier-get - crevice portfolio managment değişken fonu burada en ilk yazan bendim zaten geçen sene ... o zamanlar mevduat üstü getiri için riski düşük alternatif diye deniyordu ve o dönem hisse kısmnıdaki pair trade ile net long pozisyon ile faizlerind eyüksek olması ile iyi getirmişti...... sonrasında şubat ortasından beri , covid canavarı hortladığında da pağir tiraydden vazgeçmediler bir de taşıdıkları hisse pair trade % leri net hisse pozisyonları fonun içinde fazla geldi o ortamda ... hani gene hisse taşı pair trade yap ama ortada riskli bir durum varken % 3 yap mesela az taşı , kapat pozisyonlarını ... ı--ıhhh ... hacmini yüksek tutunca look at the tabele oldu ... madem mevduata alternatifim diye ortaya çıkıyorsun ne demeye % geldiğin tepe noktasından % 8 aşağı iniyosun... böyle olmaz...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Dün BİST düştü TKF +1 yaptı
    BİST bugün de düştü TKF tahmini -1,5
    Hangi hisse böyle hoplatıyor bu fonu.Türev dışı bir şey var ama bulamadım.Dün çıkardı bugün batırdı.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dün BİST düştü TKF +1 yaptı
    BİST bugün de düştü TKF tahmini -1,5
    Hangi hisse böyle hoplatıyor bu fonu.Türev dışı bir şey var ama bulamadım.Dün çıkardı bugün batırdı.
    kıymetli dostum , bu TKF nin portföy çevirme oranı nedir... gün içi al sat ile mi iştigal eylemekteler yoğun olarak ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

5. Emlakcılar bile hic bir sey yapmadan ev alisindan satisindan %8 komisyon aliyor.
    Hisse fonlarindaki %3 yonetim gideri bu kadar bilgiye, takibe değer bence.
    Saygilar.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Emlakcılar bile hic bir sey yapmadan ev alisindan satisindan %8 komisyon aliyor.
    Hisse fonlarindaki %3 yonetim gideri bu kadar bilgiye, takibe değer bence.
    Saygilar.
    alıcıdan % 4 satıcıdan % 4 mü alıyorlar ? bari 5 yapsalar da yuvarlak 10 a tamamlansa... kim kime o parayı verir ...

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Günlük kesiyorlar zaten.
    Bir kuruş bırakmazlar.
    günlük nerden kesiyorlar biz nerden görebiliriz bu kesintileri

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kıymetli dostum , bu TKF nin portföy çevirme oranı nedir... gün içi al sat ile mi iştigal eylemekteler yoğun olarak ...
    Günlük al sat yaptıklarını sanmıyorum
    Ama dün bist düşerken fonu +1 yaptıran hisse neyse, bugün düşeceği belliydi umarım neyse o yüksekten satmışlardır.

Sayfa 719/1001 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •