Originally Posted by
HMZ STBYK
soldier-get ten zamanında çıktığım için çok şanslıyım... gerçi az bir miktar almıştım... başka değişken fonlar eksi artı yazarken mantığını anlıyorsun... rahmetli mavi gömlek beyaz güverin eco'nun dediği gibi , soldier-get in fonunda önümü göremiyorum halen... rahşannn
majiti biriktirmeye başlayacağım

Originally Posted by
jmk99
Askerleri nereden alıyoruz?
soldier-get - crevice portfolio managment değişken fonu burada en ilk yazan bendim zaten geçen sene ... o zamanlar mevduat üstü getiri için riski düşük alternatif diye deniyordu ve o dönem hisse kısmnıdaki pair trade ile net long pozisyon ile faizlerind eyüksek olması ile iyi getirmişti...... sonrasında şubat ortasından beri , covid canavarı hortladığında da pağir tiraydden vazgeçmediler bir de taşıdıkları hisse pair trade % leri net hisse pozisyonları fonun içinde fazla geldi o ortamda ... hani gene hisse taşı pair trade yap ama ortada riskli bir durum varken % 3 yap mesela az taşı , kapat pozisyonlarını ... ı--ıhhh ... hacmini yüksek tutunca look at the tabele oldu ... madem mevduata alternatifim diye ortaya çıkıyorsun ne demeye % geldiğin tepe noktasından % 8 aşağı iniyosun... böyle olmaz...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri