Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ŞİMDİ BENİM MERAK ETTİĞİM BU FONA 1 MİLYON PARA KOYMUŞ OLSAM BİR YILDA %142 ARTMIŞ MANASINAMI GELİYOR HİÇ DOKUNMASAM.BEN BU İŞE KAFAYI BOZDUM FONLARA.

öyle anlaşılıyor..

serbest fon >>> hedge fund

bildiğim kadarıyla hedge fundlar her türlü enstrümanı kullanmakta serbestler getiri yaratmak için.. giriş çıkış şartları farklı olabilir araştırmak lazım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gerçek borsacı böyle saçma iddialarda bulunmaz..
    Gerçek borsacı düşecek düşecek diye yaygara koparıp milleti tuzağa çeker . Mart ayından beri böyle dediğim için beni linç ettiler kıdemli üyeler, üstadlar(!) Sonuç ve fiyat ortada.

yalnız "tefas işlem durumu" olarak "işlem görmüyor" yazıyor o fon için.. muhtemelen direkt başvurman gerekiyor ilgili kuruma (istanbul portföy).. hedge fund olarka işlem görüyorsa çok mantıksız bir durum değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Bence o fon eş dost için zaten büyüklüğü çok değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Yürekten geçeni dökemem dile
    Gözden akar yaş ama nafile
    Duygular vurmuş şimdi sahile
    Vazgeçebilsem düşünmem bile

Dağların dumani yok yarin imani
    Ayruluk dedin da daha değil zamani(x2)

Son bir kez daha yar daha yar seni görsem
    Olan biteni yüzüne desem
    Gözlerime bakıp snde dinlesen
    Halimi, derdimi sevdiğim bilsen

Dağların dumani yok yarin imani
    Ayruluk dedin da daha değil zamani

Alıntı Originally Posted by bummer Yazıyı Oku
    Gerçek borsacı düşecek düşecek diye yaygara koparıp milleti tuzağa çeker . Mart ayından beri böyle dediğim için beni linç ettiler kıdemli üyeler, üstadlar(!) Sonuç ve fiyat ortada.
    herkesn düşer veya çıkar diye bir öngörüsü vardır.. nitekim viop kontratları bunu yansıtıyor short ve long olarak.. ama sürekli kesin ve iddialı rakamlar vermek yanlış.. bunu anlamıyorsan senin bileceğin bir şey.. niyetinle alakalı.. çıkar diye iddialı konuşursun sonra 50 bin puan dibe gidersin.. veya tersi.. borsacı büyük konuşmaz.. piyasayı önceden kesin bilmek imkansızdır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Böyle konuşur yazar ama en zor anda mal alana takılır onunla dalga geçer ama borsa çıktıkça senin hisse az artıyor ama der sonra zıplayınca diğerlerine yetişti der. Memnun edemezsin herkese takılır özellikle olumlu bakanlara.[emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Long cephesi zayıflamış görünüyor. Bugün âdetten bi yükseliş yaptı. Shortlar yavaş yavaş dengeyi sağlıyor.

Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •